Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 23 al 29 de juliol?

· Quan? Del 23 al 29 de juliol de 2021

Què ràpid està passant el juliol, oi? Si vosaltres també ho penseu, és que esteu gaudint amb tota la cultura i entreteniment que us ofereix Nou Barris, i els set dies que us presentem avui no seran una excepció. Per començar tenim un divendres amb esdeveniments al gust de tothom: pels nens i nenes, un espectacle-concert de la companyia Més Tumàcat a la plaça ca n’Ensenya i un taller de creació d’estels japonesos a Can Basté; pel jovent, la primera de les dues tardes del festival de cultura coreana Munhwa a l’Espai Jove Les Basses, amb tallers, concurs de ball al ritme del k-pop i moltes més sorpreses; i pel públic general, us deixem escollir com passar la tarda entre una actuació de música i poesia trans a les Roquetes, la tradicional mostra de talents del Centre Cívic Torre Llobeta o l’humor del monologuista David Sas, que podreu gaudir al Casal de Barri Verdun. Tot això abans de rematar la jornada amb una nit de cinema a la fresca a la plaça Verda de Ciutat Meridiana, on s’hi projectarà la pel·lícula “El viatge de la Marta”, de la catalana Neus Ballús.

El dissabte us espera la presentació matinal del còmic sobre transsexualitat “Transitem” a la Biblioteca Nou Barris, i el concert nocturn de Mandé África a la plaça Torre Llobeta, dins el cicle del seu centre cívic “Àfrica sona”, però els grans protagonistes del cap de setmana seran els sis concerts, tres dissabte i tres diumenge que la gent del festival Say It Loud ha programat un any més dins el cicle d’actuacions gratuïtes “L’Estiu, al Pati!”. Encara que no us sonin els noms dels artistes convidats, us recomanem que us refieu de les senyes d’identitat de Say It Loud (músiques d’arrel afroamericana, fusió d’estils, ritmes dels que no s’obliden fàcilment…) i reserveu ja les vostres entrades, perquè no, aquest cop encara no hem penjat el cartell d’entrades exhaurides.

Al que resta del PDF hi trobareu les activitats gairebé diàries d’Operación Solete, el cicle d’entreteniment estiuenc que ja és pràcticament un símbol del barri de Roquetes, la segona nit de curtmetratges a la fresca programats per La Cinemoteka a la plaça Can Basté, que tindrà lloc el dimarts, i una alegria per a la gent jove amant de les danses urbanes: un estiu més, Joventut organitza les seves masterclasses, que durant cinc tardes de dimecres ompliran de coreografies i suor el pati de la seu del Districte. I si repassant l’agenda no trobeu res que us faci goig per un dia en concret, recordeu que al final hi teniu els apartats d’exposicions, sempre amb mostres dignes de ser vistes penjant de les parets dels equipaments del districte, i d’activitats periòdiques, amb majoria de propostes encarades al jovent. Ja ho veieu, no teniu excusa per no passar-ho bé. A oblidar-se de la calor i a divertir-se!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X