Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 21 al 27 de juliol?

· Quan? Del 21 al 27 de juliol de 2023

El festival Desvarío destaca en un cap de setmana amb moltes activitats juvenils. Dimarts, darrera sessió a la fresca de Pantalla Barcelona amb "Alcarràs".

Afrontem la recta final del juliol, i a aquestes alçades de l’estiu ja és inevitable, després d’unes setmanes d’heroica resistència, que el nombre d’activitats a la nostra agenda setmanal comenci a baixar. Però no patiu, que a Nou Barris seguim gaudint d’esdeveniments ben diversos per a tots els gustos i edats. Aquest cap de setmana viurem el comiat del cicle “L’Estiu, al Pati!”, i ho farem a ritme de flamenc, amb les darreres actuacions del festival Desvarío al pati de la Seu del Districte. Aquests concerts, amb figures tan destacades com la cantaora Esperanza Fernández o la bailaora Ana Morales, formen part també del Grec Festival, i seran de pagament excepte el que obrirà la jornada de dissabte, on la veu d’Anna Colom compartirà escenari amb els joves talents de l’orquestra Vozes en una cita gratuïta.

Improvisació, amb música i sense

Però com dèiem, el cap de setmana us oferirà moltes més possibilitats, i divendres, quan el sol comenci a donar una treva, podreu assistir a l’espectacle familiar de la plaça Sóller organitzat per l’Ateneu La Bòbila, deixar-vos seduir per l’humor improvisat de Planeta Impro al Casal de Barri Verdun o gaudir d’un festí de melodies pop i rock amb la banda local Pareidölia al Centre Cívic Torre Llobeta. Els casals de joves també hi diran la seva, amb la celebració de la tradicional festa Guineueta Lliure i Tropical a la plaça de ca n’Ensenya, i un doble concert de final de curs a la plaça Harry Walker, organitzat pels casals de joves i de barri de la Prosperitat. Dissabte al migdia coincideixen dues converses, una sobre el món del tèxtil al Centre Cívic Torre Llobeta i una altra amb les dones com a protagonistes a l’Ateneu Popular Nou Barris, en el marc de l’Operación Solete. A la tarda podreu al·lucinar amb les rimes improvisades dels participants a la competició de rap freestyle Gold Battle al Centre Cívic Zona Nord, i per tancar la jornada, res millor que els concerts rumberos i salseros del nou festival Sol i Xancla a la plaça Can Basté.

És l’hora dels adéus…

A partir de dilluns, trobem a l’agenda els habituals esdeveniments als casals de gent gran i les eclèctiques activitats del cicle roquetenc Operación Solete, que ens acompanyaran fins a finals d’agost. I el dimarts viurem un doble comiat: al matí, el de les activitats infantils del cicle “L’aigua, una responsabilitat compartida” a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i a la nit, el de les projeccions a la fresca de Pantalla Barcelona, que finalitzarà la temporada a la plaça Can Basté amb el títol més popular dels set que oferia aquest estiu, la multipremiada pel·lícula de Carla Simón “Alcarràs” i el seu emotiu i realista viatge al món de la pagesia lleidatana. I ja que parlem de comiats, aquí va el nostre fins a la setmana vinent. Recordeu que en aquestes línies només fem un repàs genèric als continguts de l’agenda. Per veure tots els esdeveniments, només cal que cliqueu a l’enllaç d’aquí sota. Hidrateu-vos força i gaudiu de la setmana a Nou Barris!

Activitats del 21 al 27 de juliol

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X