Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 21 al 27 de febrer?

· Quan? Del 21 al 27 de febrer de 2020

L'omnipresent Carnaval comparteix agenda setmanal amb les activitats de la Mobile Week Bcn i la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord.

Tant si encara us esteu rumiant de què us disfressareu aquest any com si ja porteu mesos preparant la disfressa amb la comparsa del vostre barri, el gran moment ha arribat: desenes de rues, balls i tallers de Carnaval omplen l’agenda setmanal que us presentem avui. Evidentment l’elecció de les festes a les que assistir variarà en funció del vostre barri, però volem destacar el Carnaval Jove d’aquesta nit a l’amfiteatre de Roquetes, organitzat amb els esforços de tots els casals de joves del districte, i la gran rua central de demà a la Via Júlia, on s’unificaran les rues procedents dels barris més propers per desfilar tots plegats fins al Patxangòdrom de la plaça Ángel Pestaña (activitats que comptaran amb mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat), i viure un ball de final de festa pels que encara tinguin forces a l’Ateneu Popular Nou Barris. Però tota gran festa arriba al seu final, i aquest tindrà lloc el dimecres, amb rituals funeraris en honor a la sardina al barri de Roquetes i els casals de barri La Cosa Nostra i Vallbona.

Fora de l’àmbit estrictament carnavalesc, el cap de setmana ens ofereix altres possibilitats ben llamineres: avui divendres, una nova cita nocturna amb el cabaret de circ solidari del Lokal de Risc a l’Ateneu Popular Nou Barris, després de que al Centre Cívic Torre Llobeta haureu pogut debatre sobre racisme i xenofòbia en una edició de Converses al voltant del documental “La meva pell”. Mentre que el dissabte ens portarà una agradable ruta des de la Casa de l’Aigua de Montcada fins a la de Trinitat Nova o, ja al vespre, la segona entrega a Can Basté del cicle de cinema sobre alcoholisme “Perdre’s en una ampolla”, amb la cinta nord-americana “Tocando fondo”, i el concert a ritme de rap dels joves components de l’escola EIHHU Bcn al Centre Cívic Torre Llobeta.

El que també trobareu en abundància en aquesta nova agenda són, per una banda, els tallers programats dins la Mobile Week Bcn al Parc Tecnològic de Barcelona Activa i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, gratuïts i centrats en temes com la robòtica, els perills d’Internet o la nova mobilitat (també hi haurà una masterclass al voltant de la tecnologia 5G, dimarts a la Biblioteca Nou Barris). I per l’altra, les activitats incloses dins la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord, que transcorrerà a partir de dilluns amb tallers de risoteràpia, lectura o ball de banghra, a més de noves celebracions del Carnaval. Un parell de perles finals en forma de Documental del Mes enfocat cap a la guerra dels Balcans, dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, i d’exposicions que viuran la seva darrera setmana a les parets dels equipaments del districte, que són bàsicament les 10 que trobareu en aquest apartat. I ja ens acomiadem per aquesta setmana, desitjant-vos un Carnaval, ja sigui darrere l’antifaç o a cara descoberta, ben entremaliat i ple de felicitat.

Activitats del 21 al 27 de febrer

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X