Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 20 al 26 d'octubre?

· Quan? Del 20 al 26 d'octubre de 2023

Espectacular cap de setmana amb el Festival de Sopes del Món, celebració dels 25 anys de la Biblioteca Nou Barris, òpera als jardins de Llucmajor, Dia de la Pinya a Roquetes i moltes més activitats.

Intentarem presentar aquesta agenda setmanal amb la major brevetat possible perquè, paradoxalment, és tan extensa i atractiva que si ens deixem anar, aquest text de resum podria esdevenir quilomètric. Ataquem doncs el divendres, que ja presenta esdeveniments com una doble cita amb el festival de narració oral Munt de Mots (al Ton i Guida i al Centre Cívic Torre Llobeta), circ gratuït a l’Ateneu Popular 9 Barris, el barri de Porta acollint els primers actes de la Nit d’Ànimes o un concert teatralitzat i nocturn al Casal de Barri Prosperitat.

El dissabte presenta un estol de cites imperdibles, que inclouen dos aniversaris (el 25è de la Biblioteca Nou Barris, amb un matí d’animació per al públic familiar, i el 7è de l’hort comunitari Date una Huerta), dos espectacles de Barcelona Districte Cultural (dansa al Centre Cívic Zona Nord i concert de Suzanna a Can Basté), les visites guiades del festival d’arquitectura 48h Open House Bcn, la celebració del Dia de la Pinya amb el teixit associatiu de Roquetes o l’oportunitat de gaudir d’un espectacle operístic als jardins de Llucmajor, amb la representació de Don Giovanni dins el cicle Sons de Ciutat.

No volies caldo?

Esperem que sí que vulgueu caldo, perquè diumenge en tindreu totes les tasses que vulgueu al 19è Festival de Sopes del Món Mundial, que rematarà el cap de setmana amb una nova mostra de gastronomia i convivència intercultural a la marquesina de Via Júlia. Passada aquesta voràgine d’activitats, la nova setmana no es quedarà enrere, amb la programació de la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord, l’Espai Jove Les Basses dedicant les tardes a diferents tallers de Halloween, un dimarts que ens portarà un concert poètic a Can Verdaguer i un cinefòrum antimasclista a Can Basté i, per acabar-ho de rematar, el cicle de cinema Pantalla Barcelona estrenant la programació del nou trimestre, dijous al Centre Cívic Zona Nord. Fins aquí el “breu” resum, ara us toca a vosaltres repassar aquestes i moltes més activitats al següent PDF!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X