Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 20 al 26 de gener?

· Quan? Del 20 al 26 de gener de 2023

Amb el fred sobtat que s’ha girat aquests dies, res millor que una bona agenda setmanal d’activitats al districte per entrar en calor. I no, no es tracta de que la imprimiu i en feu una foguera per escalfar-vos, sino de que l’aprofiteu gaudint de les seves activitats. El divendres ja se’ns presenta una tarda amb propostes destacables, com el doble concert del taller de guitarres i el grup de blues Dangeroux Brothers al Centre Ton i Guida, o els monòlegs d’humor a càrrec d’artistes locals que podreu gaudir al Centre Cívic Torre Llobeta. Però els més innovadors seran els casals de barri, ja que el de Verdun viurà una jornada deliciosa amb el seu primer Concurs de Croquetes, i el de la Prosperitat us oferirà un acte literari popular, a base dels textos breus que els veïns i veïnes han anat aportant durant les setmanes prèvies, que culminarà amb el concert de l’artista del barri Núria Duran.

Passem al dissabte, les activitats del qual arrencaran al migdia al Castell de Torre Baró, on s’hi projectarà el vídeo “Una vida amb el Castell”: una gravació on la col·laboració popular també ha estat imprescindible, al ser la gent dels barris del voltant qui repassa la història d’aquest singular edifici a través de les seves pròpies vivències. I a la tarda, una mica de tot: cinema a Can Basté, amb la projecció del documental Waiting for Barcelona, que ens mostra l’altra cara de la nostra ciutat a través del testimoni d’immigrants indocumentats; teatre a l’Espai Jove Les Basses, amb “Tras la luz de Alba”, una experiència immersiva al voltant del suïcidi destinada al públic juvenil; i la música la trobarem al Centre Cívic Torre Llobeta, amb el concert d’aires llatins i mediterranis de Mastika Duo, dins el cicle Trobem-nos.

De dilluns a dijous, com de costum, trobareu una llarga llista d’activitats als casals de gent gran. A més, i pel públic general, dimarts hi haurà xerrades sobre l’assetjament escolar al Casal de Barri Verdun i sobre la identitat digital a Can Verdaguer, mentre que a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta el Documental del Mes us descobrirà la figura de Maija Isola, la ment pensant darrere dels estampats de la firma Marimekko. Dijous les biblioteques competiran per atreure el públic infantil, amb un concert Disney a la de Canyelles, la presentació d’un poemari il·lustrat a la de Nou Barris, i un taller lúdic a la de Vilapicina i la Torre Llobeta, i al Centre Cívic Torre Llobeta el cicle Música Z hi desembarcarà amb la formació de clarinets Holmes Quartet. Totes aquestes raons per abrigar-se amb quatre o cinc capes de jerseis i sortir de casa, i unes quantes més, les trobareu al següent PDF. Que passeu una bona setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X