Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 2 al 8 de juny?

· Quan? Del 2 al 8 de juny de 2023

Les festes majors de la Trinitat Nova i Ciutat Meridiana se sumen a una agenda amb propostes de rock dur i ràdio en directe des de Can Basté per al cap de setmana.

Les festes majors se solen associar amb l’estiu, però a Nou Barris tenim tantes ganes de disbauxa, que molts barris no poden esperar a l’arribada d’aquesta estació per celebrar la seva. Tenim la de la Prosperitat en marxa fins al proper diumenge, i la setmana vinent se n’hi afegiran fins a tres més. De moment però, i com que aquesta agenda setmanal només abarca fins el dijous 8, hi trobareu la programació de la festa major de la Trinitat Nova, que comença dimarts, i un petit avançament de la de Ciutat Meridiana, que ho farà dijous.

Avui volem destacar també les activitats mediambientals de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i del Castell de Torre Baró, tan habituals a l’agenda setmanal que no en solem fer menció, però que sempre ens proposen rutes i tallers per a grans i petits, on l’aprenentatge i la diversió van de bracet. La Casa de l’Aigua viurà una setmana especialment intensa, amb rutes guiades divendres, dissabte i dijous, amb les que podreu passejar pel Rec Comtal, el propi barri de la Trinitat Nova o fins i tot fora de la ciutat, a la desembocadura del riu Besòs.

Una mirada crítica a Nicaragua

Pel que fa al cap de setmana, Can Basté i el Centre Cívic Torre Llobeta seran els equipaments que concentraran més activitats. En el cas del primer, els quatre concerts de rock i metal del 44 Fest de divendres a la nit donaran pas a un esdeveniment auditivament força més relaxat com és l’emissió 300 del programa radiofònic La Cinemoteka, dissabte al matí a la plaça Can Basté. I a Torre Llobeta el protagonisme segueix sent pel cicle Museu de la Memòria, una mirada transversal a la situació actual de Nicaragua que us oferirà una taula rodona divendres i un espectacle de teatre i música dissabte.

Un cop superada la jornada festiva de dilluns, a l’agenda hi seguim trobant activitats interessants, com el recital de piano amb l’alumnat del projecte “Em toca!” de dimarts al Centre Cívic Zona Nord mentre que, en l’apartat de xerrades, podreu aprendre sobre l’antiga fàbrica de Can Folch (dimarts a la Biblioteca Nou Barris) o sobre les tribus de Sudan del Sud (dimecres a Can Basté). I ja ens acomiadem, no sense abans recomanar-vos també que us deixeu sorprendre per “Oficina de Los Posibles”, la nova exposició-performance que el cicle Temporals ha programat a Can Basté. Que gaudiu la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X