Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 2 al 8 de juliol?

· Quan? Del 2 al 8 de juliol de 2021

Si us pensàveu que amb l’arribada del juliol es reduirien les activitats culturals i d’oci al districte… torneu-vos-ho a pensar millor. L’agenda d’aquesta setmana ve plena fins dalt de propostes, moltes d’elles per gaudir a l’aire lliure i a les hores en què la calor ens dona una treva. Entre aquestes últimes, els concerts del 19è Festival de Blues de Barcelona: en teniu un cada vespre fins diumenge al pati de la seu del districte, pel mòdic preu de 10 euros, i el dimecres de la setmana vinent continuaran fins al dia 11. A més, a barris com els de Verdun, Roquetes (amb la seva ja clàssica Operación Solete), la Trinitat Nova o Porta, aquests dies començaran els cicles d’activitats estiuenques que hi organitzen les seves respectives entitats, amb activitats infantils, tallers i espectacles de tota mena per gaudir a la fresca i en comunitat.

Si fem un cop d’ull al cap de setmana, destaquem l’espectacle de dansa Retama que la companyia Valenzuela Dance oferirà en un doble passi divendres a Can Verdaguer i, ja de cara a dissabte, un triple plat fort en forma de desembarcament del Grec Festival en tres dels nostres centres cívics, amb activitats al voltant d’Àfrica, el leit motiv del festival d’aquest any. D’aquesta manera, a Can Verdaguer us hi espera un taller familiar de percussió i dansa malinké, a la plaça Can Basté una sessió de punxadiscos amb la catalana d’arrels africanes Dj Owey als plats, i al Centre Cívic Torre Llobeta us podeu apuntar a la llista d’espera pel concert de Marga Mbande i Albert Casanova. Abans, al matí, tindreu l’oportunitat de participar a la ruta per Can Peguera “Paraules de foc”, farcida de referències literàries i històriques i organitzada pel Grup d’Història de Nou Barris.

De la programació que trobareu entre setmana, no ens voldríem oblidar en aquest repàs dels casals de gent gran, que de mica en mica van recuperant la seva activitat presencial, com podreu veure amb els nombrosos esdeveniments que trobareu a l’agenda, ni tampoc de l’Espai Jove Les Basses, que sota el títol “Estiueja a les Basses” ha preparat una programació mensual de tallers i activitats tan diversa com estimulant, amb espai pel transformisme, la fotografia, el feminisme o la interpretació, entre moltes altres disciplines. Pel que fa a les activitats puntuals, destaquem la presentació de la nova xarxa de consum local “Porta’m al comerç”, que com el nom indica es desenvoluparà al barri de Porta (dimarts a Can Verdaguer), i els dos tallers de manualitats, un per a infants i un per a adults, que arrenquen dimecres a la Biblioteca Nou Barris. El repàs a la resta d’activitats ja us el deixem a vosaltres, que sou qui més en sabeu. A gaudir la setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X