Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 2 al 8 de desembre?

· Quan? Del 2 al 8 de desembre de 2022

Abans d'entrar al pont del desembre, podreu gaudir d'un cap de setmana amb el cinema de Pantalla Barcelona, el teatre de Barcelona Districte Cultural, el ball de tardor de la gent gran, rock dur i danses urbanes.

A les portes d’un pont llarg, agenda curta. No és un proverbi xinès, però aquesta màxima no sol fallar. Això sí, abans d’iniciar la muntanya russa de festius, el cap de setmana us oferirà les mateixes o més possibilitats de diversió que qualsevol altre. El divendres arrencarà amb una nova edició de la flashmob matinal on diverses entitats del districte ballen una coreografia al pati de la Seu del Districte, per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A la tarda, les persones grans del districte celebraran el ball de tardor, amb l’orquestra Orgue de Gats marcant el ritme al poliesportiu Virrei Amat, i també serà un moment per al cinema, amb la sessió de cinefòrum setmanal al Casal de Barri Trinitat Nova i la projecció del thriller d’aires quinquis ambientat a Girona “Las leyes de la frontera” al Centre Cívic Zona Nord, dins el cicle Pantalla Barcelona. Ja a la nit, la música prendrà el protagonisme, amb festa de reggaeton al Casal de Joves Guineueta i doble concert de rock dur a Can Basté, organitzat per El Generador.

Dissabte els fans de les danses urbanes més actuals estan d’enhorabona, ja que podran gaudir de fins a deu hores de batalles a l’Espai Jove Les Basses. Aquella mateixa tarda, Pantalla Barcelona oferirà una nova sessió, en aquest cas a Can Basté amb el documental sobre la massificació turística a la nostra ciutat “City for sale”. I si us ve més de gust una obra de teatre, teniu dues opcions gratuïtes per escollir: al Centre Cívic Zona Nord, i amb el segell de Barcelona Districte Cultural, “Tránsitos” ofereix un ventall de personatges en plena transició de gènere però també vital, mentre que al Centre Cívic Torre Llobeta, l’espectacle “Macondo, aires del Carib” ens proposa un viatge a l’univers literari de Gabriel García Márquez. Amb tot això, les sardanes de diumenge al migdia, un taller infantil el dijous a la Biblioteca Canyelles i unes quantes exposicions que s’estrenaran durant aquests propers set dies, ja tenim l’agenda feta. I del que hi ha, no hi falta res. Gaudiu-ne les seves activitats i que passeu bona setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X