Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 19 al 25 de novembre?

· Quan? Del 19 al 25 de novembre de 2021

Els set dies inclosos en l’agenda que us presentem avui van gairebé (exceptuant el dia 19) del 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants, al 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Més enllà de l’anècdota, aquestes commemoracions tenen una influència molt directa en els esdeveniments setmanals, ja que al PDF n’hi trobareu cinc de vinculats al 20-N i nou de relacionats amb el 25-N. Els drets infantils es faran sentir amb activitats per als més menuts a la plaça Ángel Pestaña, a Can Basté i a la Zona Nord, on a més, dissabte el públic adult es podrà acostar al Centre Cívic del mateix nom i veure l’obra del cicle Barcelona Districte Cultural “Serà el nostre secret”, creada a partir de testimonis reals de víctimes d’abusos infantils. Pel que fa al dia contra la violència masclista, els actes commemoratius inclouen gairebé totes les expressions culturals possibles: concerts, teatre, debats, contacontes, projeccions documentals, recitals poètics… només cal que busqueu el “25-N” al principi del títol de cada esdeveniment. Aprofitem per recordar-vos que l’acte central de districte el trobareu a la propera agenda, ja que tindrà lloc el divendres 26.

Repassem ara la resta d’actes programats, potser no tan reivindicatius, però tan o més temptadors. I és que el divendres, a més de tenir lloc la segona de les Jornades de desenvolupament econòmic local a Nou Barris, els i les amants del rap i derivats tenen una cita a Can Basté, on El Generador hi organitza un concert amb Regla de 3 i Pokotakto & Ikur. El dissabte començarà amb la passejada de “Reconnexió amb la natura” que ens proposa la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i culminarà amb dues festes: una servirà per celebrar els sis anys de l’Ateneu Guineueta, se celebrarà al pati de la Seu del Districte i comptarà amb danses tradicionals, concerts, teatre musical i un sopar, mentre que a l’Espai Jove Les Basses, el concert “Jamaican Sound Explosion” homenatjarà els sons més populars del país caribeny, amb les actuacions de Jolof Warrior & the Green Hood Band i The Goliards Collective.

I diumenge el blues tornarà a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova amb un vermut musical a càrrec de l’Escola Social Club, a més d’una nova ballada de sardanes al parc de la Guineueta, la jornada d’estrena del nou equip gestor del bar del Casal de Barri Prosperitat i una trobada per patinar al nou espai del Campillo de la Virgen. Després del cap de setmana seguiran arribant bones notícies, com el retorn presencial del Documental del Mes de Docs Barcelona a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta: la cita és dimarts, amb la projecció de Lobster Soup. Dimecres tindrà lloc la segona jornada mensual de senderisme per a la gent gran, que els durà fins al Castell de Montesquiu, i a la tarda el projecte de cures Vilaveïna es presentarà al veïnat de Vilapicina i la Torre Llobeta, amb una xerrada a la biblioteca del barri. El taller de grafiti per començar a planificar el nou mural de l’entrada de l’Espai Jove Les Basses i una xerrada sobre la nova factura de la llum a la Biblioteca Nou Barris son les dues darreres activitats que recomanem, totes dues el dijous. 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X