Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 19 al 25 de maig?

· Quan? Del 19 al 25 de maig de 2023

Se'ns presenta un apassionant cap de setmana, on la Festa Major de Nou Barris conviurà amb el cicle de microteatre DProp, la festa Nou Barris meets New Orleans o la celebració del Fes'T Verdum.

Portem un mes de maig ric en esdeveniments i celebracions, i el seu darrer cap de setmana, lluny de baixar el nivell, suposarà un colofó a l’alçada, on viurem els actes més esperats de la Festa Major de Nou Barris. Tres dies plens d’espectacles, tallers, visites guiades, esdeveniments esportius, cultura popular, activitats infantils i juvenils i mostres de comerç, que acabaran tots ells amb grans concerts, divendres a la plaça Major de Nou Barris amb els artistes de la festa LOS 40 Urban Party, i dissabte i diumenge a la plaça Sóller, amb Martirio encapçalant les actuacions del festival R(OLES).

Fora de la festa major, divendres podreu al·lucinar amb les proeses de les persones grans participants al taller El Gran Circ, que faran la seva mostra de final de curs a l’exterior de l’Ateneu Popular Nou Barris, i El Generador ha preparat una nova nit sonada i sonora amb dos concerts de hardcore i metal a Can Basté. A més, l’edició de primavera del Fes’T Verdum es posarà en marxa amb una tarda jove a les pistes Antoni Gelabert, abans de la jornada per a tots els públics de dissabte a la plaça Francesc Layret, i tindrà lloc també la primera jornada d’espectacles de microteatre de la mostra DProp, que fins diumenge us oferirà tres oportunitats de gaudir-ne passant per l’Ateneu La Bòbila, Can Basté i la Masia de la Guineueta.

Trompetes i trombons a l’americana

Per dissabte, més teatre al Centre Cívic Zona Nord, amb una mostra que tancarà les activitats de la Setmana de les Arts Escèniques, i al Centre Cívic Torre Llobeta, amb un espectacle musicopoètic al voltant de la pau. Abans, al matí, el públic infantil podrà gaudir d’activitats a les biblioteques Nou Barris i Les Roquetes-Rafa Juncadella, mentre que al migdia es posarà en marxa a l’Ateneu Popular Nou Barris la quarta edició de Nou Barris meets New Orleans, una festa que ens acosta a la gastronomia i sobretot la música d’aquesta mítica ciutat de Louisiana, amb activitats fins a la mitjanit.

A partir de dilluns, l’agenda redueix el cabal d’actes perquè ens puguem recuperar de la Festa Major, però si li doneu una ullada al PDF de sota hi trobareu els habituals esdeveniments per al públic infantil i per a les persones grans, a més de cites obligades com la projecció mensual del Documental del Mes a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, dimarts, o la nova creació del grup de teatre Pandora al Centre Cívic Torre Llobeta, dijous. Ho deixem aquí perquè nosaltres tampoc ens volem perdre els actes de la Festa Major. Que gaudiu la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X