Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 18 al 24 de novembre?

· Quan? Del 18 al 24 de novembre de 2022

Els propers set dies són plens d'activitats al voltant del 25-N, però també ens portaran l'estrena del 17e Fòrum Fotogràfic Can Basté o l'acte de ciutat d'encesa dels llums de Nadal.

Us presentem una agenda setmanal potent com ja ve sent costum últimament, on hi trobareu esdeveniments molt propis d’aquesta època, junt amb altres totalment novedosos, almenys a Nou Barris… Però anem per parts, i comencem parlant de les activitats en el marc del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que tot i celebrar-se el 25 de novembre, ja fa dies que estan en marxa, i serà durant els propers set dies quan més en trobareu, indicades al PDF amb el hashtag #25N al títol. L’acte central de districte tindrà lloc divendres a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta i comptarà amb un espectacle de teatre-fòrum a càrrec de Teatracció, però la resta de la programació inclou xerrades, tallers, activitats infantils, projeccions, teatre, una excursió o fins i tot una gimcana.

El cap de setmana combinarà algunes d’aquestes propostes de reivindicació feminista amb el seu inevitable caràcter lúdic, i ens depararà cites per a tots els gustos i edats, des de la Trobada de Corals de Persones Grans de Nou Barris, que divendres viurà la seva 10a edició, a la celebració de San Xibeco, un particular patró de la Prosperitat que encara pot presumir de més veterania amb les seves 21 edicions. També podreu gaudir de dues tardes de concerts al Centre Cívic Torre Llobeta (divendres amb rap i dissabte amb reggae), una nova sessió del cicle Barcelona Districte Cultural amb l’espectacle teatral Herència dissabte al Centre Cívic Zona Nord, i dues ocasions per gaudir amb recitals de poesia (divendres al Centre Ton i Guida i dissabte a Can Verdaguer). I per rematar el descans setmanal, diumenge al migdia podreu escollir entre sardanes a la plaça Joaquim Serra o un espectacle familiar per viure en tribu a l’Ateneu Popular Nou Barris.

Acabem donant un cop d’ull al que ens espera a partir de dilluns, que no és poc. I és que només un cop cada dos anys es viu un Fòrum Fotogràfic Can Basté: aquest certamen que encapçala la presentació de projectes fotogràfics per acabar premiant amb beques les millors propostes, inclou també, a més de la inauguració de dimarts, taules rodones, tallers i xerrades que els amants de la fotografia no us podeu perdre. Però encara és més excepcional el que passarà dijous, doncs és el primer cop que Nou Barris acull l’acte de ciutat d’encesa dels llums de Nadal. Per a tan magna ocasió, la plaça Major de Nou Barris estrenarà nova il·luminació per acollir l’espectacle de la companyia La Brutal i la presentació de la cançó del Nadal. Acabem aquí aquest repàs, però se’ns han quedat moltes coses al tinter, així que un bon repàs al programa d’activitats que teniu aquí sota es fa pràcticament imprescindible. La taula ja està parada, trieu el vostre menú de la setmana i bon profit!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X