Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 18 al 24 de juny?

· Quan? Del 18 al 24 de juny de 2021

Agenda poc convencional la que us presentem aquesta setmana. És la que hauria d’incloure les revetlles de Sant Joan, però no n’hi trobareu cap, ja que la celebració d’aquestes arreu de Catalunya s’ha autoritzat a última hora i encara s’estan acabant d’organitzar els detalls. Us recomanem que estigueu atents al nostre web i xarxes socials per assabentar-vos de les que es faran. El que sí que trobareu al PDF, i a dojo, són festes majors de barri, ja que aquest cap de setmana en coincideixen quatre, als barris de Roquetes, el Turó de la Peira, Ciutat Meridiana i la Guineueta (caldria sumar-hi la de Can Peguera, que s’acaba el divendres, però que no hem inclòs perquè ja té les inscripcions completes).

I fora de les festes majors, el cap de setmana ens oferirà altres opcions interessants. Començant pel divendres, amb una mostra dels tallers del Casal de Barri Prosperitat, un espectacle de circ i teatre de creació comunitària, amb la implicació de moltes entitats del districte, a l’Ateneu Popular Nou Barris, o les ja habituals activitats per seguir des de casa, amb concert d’Orquestra Basarab a Can Verdaguer i nova entrega dels debats de Converses al voltant del voluntariat al Centre Cívic Torre Llobeta. El dissabte ens portarà un grapat d’activitats per aquells que vulgueu tenir els vostres fills i filles entretinguts, però també dos grans esdeveniments amb molta música: el primer d’ells, la festa “Orgull de Classe” a Can Dragó, que s’avança a les celebracions del Dia de l’Orgull LGTBI amb concerts, punxadiscos i fira d’artesanes.

L’altra allau de concerts la provocarà el concurs “Tu Banda me Suena” a la plaça Ángel Pestaña, amb una tarda d’actuacions de bandes tribut a artistes com Tina Turner, Iron Maiden o Estopa, a més del grup convidat fora de concurs Californicators. Una bona manera de celebrar el Dia Internacional de la Música, com també ho és el concert que tindrà lloc a la plaça Primer de Maig de Vallbona, dilluns, amb diverses formacions del projecte Vozes dalt de l’escenari. Des d’aquí fins al final de l’agenda hi trobareu poques activitats (es nota que ve un pont), però les que hi ha interessaran al públic infantil i també al major de 65 anys, ja que dimarts arrenca un nou taller setmanal de teatre social al Casal de Barri Verdun pensat “per als grans de la casa”. I ara que ja hem anat fent boca, toca obrir el document i, no ho oblideu, apuntar-se ràpid a les activitats que us interessin. Bona setmana, Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X