Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 17 al 23 de novembre?

· Quan? Del 17 al 23 de novembre de 2023

Aquest cap de setmana viurem les celebracions del 9 Birras Fest i San Xibeco, i per al públic familiar, el 9è aniversari del Castell de Torre Baró i la Tamborinada.

Els dijous toca paella i conèixer què ens depara l’agenda del districte per als propers set dies. Nosaltres ens encarreguem d’això últim i vosaltres de la paella, us sembla bé? Doncs comencem, que el PDF ve carregat. Entre altres coses, perquè som a les portes del 20N, Dia pels Drets dels Infants, i del 25N, Dia per l’Eliminació de la Violència envers les Dones. El primer se celebrarà divendres al Casal de Barri Prosperitat amb taller i un concert de punk ben especial, dilluns amb un acte a la Biblioteca Canyelles i, entremig, viurem per primer cop a Nou Barris la festa de la Tamborinada, que diumenge al migdia portarà els seus jocs, tallers i espectacles en viu al parc de la Guineueta. Pel que fa al 25N, i a l’espera de l’acte central del divendres 24, a l’agenda hi trobareu un munt d’actes previs, que inclouen cinefòrums, tallers d’autodefensa i altres disciplines, concerts, xerrades i també un teatrefòrum.

Fora dels dies internacionals, divendres podreu viure una nova tarda d’òpera als comerços, en aquest cas als de l’Eix Fabra Centre – Entorn Virrei, i un passi del divertit documental “Muchos hijos, un mono y un castillo” al Centre Cívic Zona Nord, dins el cicle Pantalla Barcelona. També propostes de caire més juvenil, com el concert de música urbana de l’Espai Jove Les Basses o l’inici de les festes de San Xibeco, que serà venerat fins dissabte en diversos espais de la Prosperitat. Una bona escudella d’esdeveniments ens espera també el dissabte, entre ells una trobada matinal al voltant del món educatiu al Casal de Barri Trinitat Nova, una nova cita amb el Barcelona Districte Cultural amb un espectacle de dansa i titelles vingut des del Brasil a la plaça Can Basté, o una nova edició del Lokal de Risc solidari a l’Ateneu Popular 9 Barris. I si us ve de gust passar tot el dia fora de casa ho teniu bé, perquè tant a l’edició de tardor del 9 Birras Fest que es farà a la plaça Sóller com al 60è aniversari de l’associació de veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta, la cosa anirà de sol a sol.

Però fareu bé de guardar-vos forces per diumenge, perquè ens hi esperen dos aniversaris més: el 30è de la XIC Nou Barris, celebrat amb havaneres a la plaça Titellaires, i el 9è del Castell de Torre Baró, amb una àmplia programació que inclou jocs i tallers, visites guiades i concert de blues. Quantes espelmes per bufar, oi? Doncs sumeu-n’hi 40 més, les de l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris, que en aquest cas farà la seva festa el dijous. Finalment, a la darrera pàgina hi trobareu unes quantes coses que no podreu fer passat aquest mes, com presentar-vos al concurs de fotografia Josep Anton Cordoncillo (només fins dimecres!), gaudir de les suculentes propostes del Concurs d’Aperitius de Nou Barris, o participar als intercanvis de la campanya Renova la teva roba. Ho deixem aquí i ens disposem a mirar bé el PDF: nosaltres tampoc ens volem perdre aquesta gran setmana a Nou Barris!

Carregant...
x
X