Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 17 al 23 de maig?

· Quan? Del 17 al 23 de maig de 2024

Un mes de maig més, Nou Barris es prepara per viure el seu gran cap de setmana de celebració a nivell de districte, amb l’arribada d’una Festa Major que ja tenim en marxa, i que de divendres a diumenge ens obsequiarà amb tres dies plens d’espectacles, tallers, visites guiades, esdeveniments esportius, cultura popular, activitats infantils i juvenils i mostres de comerç, que acabaran tots ells amb grans concerts, divendres i dissabte a la plaça Major de Nou Barris, amb les propostes de les emissores Europa FM i Los 40, i dissabte i diumenge al parc de la Guineueta, amb les actuacions programades per Dona Cançó.

Tot i l’extensa oferta del programa d’actes de Festa Major, que trobareu enllaçat al principi del PDF, la varietat dels esdeveniments que no en formen part tampoc es queda enrere. Així, divendres seguirà la febre del poetry slam amb el primer recital d’aquest gènere poètic al Casal de Barri Verdun, en una tarda que també ens portarà un taller de pilates a les pistes esportives Antoni Gelabert, la mostra final del taller de circ per a majors de 60 anys a l’Ateneu Popular 9 Barris i un nou quartet de monòlegs d’humor al Centre Cívic Torre Llobeta. Al vespre la música prendrà el protagonisme, amb karaoke organitzat pel Casal de Joves Zona Nord i concerts de blues i rock al Casal de Barri La Cosa Nostra.

De Tòquio al Turó de la Peira

Dissabte tindrem circ de bon matí a la plaça Primer de Maig, on l’Ateneu Popular 9 Barris hi oferirà una exhibició i un taller. A la tarda, la projecció del clàssic de Yasujirô Ozu “Contes de Tòquio” a Can Basté, en el marc del BCN Film Fest, coincidirà amb el cabaret d’EducArts i Ruta del 83 al Centre Cívic Zona Nord, i amb la xerrada al voltant de les vivències transgènere de la Biblioteca Nou Barris – Aurora Díaz Plaja, abans de que a la plaça Ángel Pestaña hi tingui lloc la presentació del diari de la Festa Major del barri d’aquest any.

I després de dos dies marcats en vermell al calendari (una bona notícia pels despistats: dilluns és festiu a Barcelona), les biblioteques, casals i centres cívics tornaran a omplir-se d’activitat. Però caldrà esperar fins dijous per gaudir del concert de Laia Leal amb el seu projecte Strangers a Can Verdaguer, o del nou espectacle del grup de teatre Pandora al Centre Cívic Torre Llobeta. Ara ja podeu repassar el PDF amb tota la informació, però si sou o us considereu artistes, caldrà que arribeu fins a l’última pàgina per trobar-hi la informació de la convocatòria del Penj’Art, la mostra organitzada pels equipaments de Vilapicina i la Torre Llobeta, per a aquest 2024. Creiem que no se’ns oblida res. A vosaltres que no se us oblidi passar una gran Festa Major de Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X