Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 17 al 23 de juny?

· Quan? Del 17 al 23 de juny de 2022

Les revetlles de Sant Joan i els concerts pel Dia de la Música marquen la pauta d'una setmana on encara tenim actives cinc festes majors de barri.

Diuen que el temps passa més de pressa quan hom s’ho passa bé, i això explicaria la velocitat sideral a la que avança aquest mes de juny. Tant és així, que ja tenim a tocar les revetlles de Sant Joan. Al llarg de la setmana farem incidència amb les recomanacions de seguretat per tal de que tots i totes passem una vetllada segura i cívica, però de moment el que trobareu a l’agenda són celebracions a la Masia de la Guineueta, la plaça Sóller i la pista de futbol de Pi i Molist. Aquesta darrera tancarà els actes de la Festa Major de Can Peguera, una de les cinc que encara tenim en marxa al districte, juntament amb les de la Guineueta, Ciutat Meridiana, les Roquetes i el Turó de la Peira. Com de costum, a l’agenda hi podreu repassar les seves programacions per viure’n els darrers dies amb la intensitat i ganes que es mereixen.

Fora de les grans celebracions, el divendres a la tarda us oferirà esdeveniments esportius (amb activitats lúdiques a les pistes Antoni Gelabert i un torneig de futbol sala al Campillo de la Virgen) i una bona dosi d’actes culturals: microteatre al Casal de Barri Verdun, un documental maridat amb un concert d’arrels africanes al Centre Cívic Torre Llobeta, cinefòrum al Casal de Barri Trinitat Nova… De l’extensa programació de dissabte, en destaquem una nova jornada de lluïment peatonal amb l’Obrim Carrers a Fabra i Puig i la festa Orgull de Classe que organitza Nou Barris LGTBI al parc Josep Maria Serra i Martí de Canyelles, mentre que diumenge al migdia podreu gaudir d’un concert de tribut al mite de la rumba Gato Pérez a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova.

I ja dins la nova setmana, arribaran moltes activitats de final de curs als casals de gent gran municipals, i continuaran les propostes del cicle LGTBI L’Orgullosa Barcelona amb dues sessions de contacontes, una per a adults dilluns a la Biblioteca Zona Nord, i una altra per a infants dimecres a la Biblioteca Nou Barris. A més, dimarts la Zona Nord i el Centre Cívic Can Verdaguer s’ompliran de concerts per celebrar el Dia de la Música, i dimecres l’Ateneu Popular Nou Barris acollirà més actuacions, en aquest cas per al públic menys convencional, ja que qui organitza la vetllada és el col·lectiu Ojalà Estë mi Bici. I en l’apartat d’exposicions, les feminitats negres protagonitzen la que s’estrena divendres a Can Basté, mentre que sis més viuen els seus darrers dies en cartellera. Amb tot això, segur que aconseguiu oblidar-vos de la calor per una estona i passar una refrescant setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X