Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 17 al 23 de gener?

· Quan? Del 17 al 23 de gener de 2020

Dilluns vinent se “celebra” el Blue Monday, que segons els que s’hi entenen és el dia més trist de l’any: és dilluns, ja han passat les festes, estem en plena costa de gener… Ximpleries. El Casal de Gent Gran Casa Nostra ha programat una tarda d’alegria per aquell mateix dia, i nosaltres us hem preparat una agenda setmanal que també és ideal per combatre la tristesa, amb molta música i activitats poc freqüents com a armes principals. Avui mateix ja podeu participar en un taller d’aquarel·la xinesa a Verdun, per anar-vos mentalitzant per l’Any Nou Xinès que arribarà en unes setmanes, o ballar a la càpsula de burlesque del Ton i Guida o a la nit de tango d’EnriquezArte. També podeu passar la tarda participant en un cinefòrum (en teniu dos a Torre Llobeta, amb documental al Centre Cívic i cinema fantàstic a l’associació de veïns), i com cada divendres, si el que voleu és gaudir d’un concert teniu on triar, amb rumba a Can Verdaguer, rock a Can Basté i el Casal de Barri Prosperitat, i la contundència del stoner metal al Casal de Joves Guineueta.

Demà dissabte els entorns del Centre Cívic Can Basté s’ompliran de memòria històrica i música, amb l’esperat bateig de les dues places que hi ha al seu voltant: la d’Humberto Rivas, fotògraf molt vinculat al Turó de la Peira, i la que porta el propi nom de Can Basté. Durant el matí podreu conèixer a fons els motius per dedicar-los les places amb un joc de pistes, l’exposició “Huellas” al Centre Cívic i una visita guiada per Santa Eulàlia de Vilapicina, a més de gaudir amb el concert-vermut de The Funktonics. No lluny d’allà, a l’Espai Jove Les Basses podreu passar la tarda recordant els hits més rotunds de la banda Queen, amb l’espectacle de teatre musical Innuendo. Destaquem també les dues xerrades que ha preparat la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova per aquests propers set dies: el mateix dissabte al matí, una sobre la qualitat de l’aigua a la ciutat, i saltant fins dimarts a la tarda, una altra amb protagonisme de les entitats ambientals, que ens explicaran els seus esforços per afrontar la crisi climàtica i teixir sinergies.

Seguint amb les activitats de la setmana vinent, ens fixem en l’oferta de tallers: dimecres hi trobem més balls i danses, amb Bollywood al Ton i Guida i una sessió de balls populars amb l’Esbart Català de Dansaires al Centre Cívic Zona Nord, que ja es prepara pel seu 26è Festival de Dansa. Dimarts i dijous, els primers tallers tecnològics infantils #EstàsON de l’any, que durant tot el trimestre tindran lloc a les biblioteques Nou Barris, Zona Nord i Roquetes. I aquesta darrera acollirà dimarts l’estrena del taller mensual “Contes d’arreu del barri”, on els i les participants podran practicar les seves dots de narració oral. I ja és moment de deixar que sigueu vosaltres qui repasseu a fons l’agenda i tots els actes que no hem esmentat, no sense abans recordar-vos que aquest és l’últim cap de setmana per assistir al Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular Nou Barris (i ja només queden entrades per avui i demà!). Amb tota aquesta oferta, el Blue Monday passa de llarg a Nou Barris!

Activitats del 17 al 23 de gener

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X