Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 16 al 22 de setembre?

· Quan? Del 16 al 22 de setembre de 2022

Les temperatures es resisteixen a creure que l’estiu ja s’acaba, i segur que molts i moltes de vosaltres també, però el cert és que ja som a mitjans de setembre i toca assumir l’inici del nou curs. L’agenda d’activitats que us presentem avui també estrena una nova temporada d’entregues setmanals, i de ben segur que els seus continguts ens ajudaran a tots plegats a reprendre la normalitat amb un somriure als llavis. Comencem el repàs al barri de Verdun, que es troba al bell mig de la seva festa major, i viurà un divendres i un dissabte amb tarda infantil, mostra de comerciants, homenatge a Mª Lluïsa Serralta i molta música per posar-li el punt i final. Seran també aquests dos dies els que culminaran les activitats del festival de cinema “Ícaro”, que des de Guatemala ha arribat al Casal de Barri Prosperitat per portar-hi concerts, tallers i, lògicament, moltes projeccions, totes elles gratuïtes.

Encara divendres, veurem també com les places d’aparcament es poden convertir en espais per a la convivència amb el Parking Day, que a Nou Barris tindran lloc a Ciutat Meridiana i la Prosperitat, i que donarà inici a una Setmana Europea de la Mobilitat que culminarà dijous amb el Dia sense Cotxes, una jornada amb tallers familiars, xerrades i masterclasses esportives per diferents racons del districte. El dissabte també serà un dia intens, especialment per a l’Associació Veïnal de Prosperitat, que celebrarà el seu 50è aniversari amb una jornada de xerrades, paella popular, música i més activitats a la plaça Verda. Però també serà un dia per gaudir de les propostes familiars a Can Basté, per viure el folklore amb el Festival de las Culturas al pati de la Seu del Districte o bé, ja a la nit, per desmelenar-se una mica amb els concerts que ens proposa l’Espai Jove les Basses.

El diumenge el protagonitzarà un acte ja clàssic a Nou Barris, que aquest any cobra una especial rellevància: el festival de cultura ucraïnesa Ucrania Fest, que un any més portarà a la plaça Virrei Amat els vestits, tradicions i gastronomia propis d’un país que ens continuarà mostrant la seva millor cara, malgrat els recents esdeveniments que ha viscut. I ja la propera setmana, dimarts podrem aprendre a fabricar-nos un forn solar a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, dimecres al matí podrem participar a la visita guiada a la masia de Can Verdaguer, i dijous podrem aprendre sobre les pèrdues de memòria amb la xerrada que tindrà lloc també a Can Verdaguer. Tot això i moltes propostes més ho trobareu indexat i detallat al PDF que us espera sota aquestes línies. Mireu-lo, escolliu, i encetem de la millor manera aquest nou curs a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X