Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 16 al 22 de juliol?

· Quan? Del 16 al 22 de juliol de 2021

  • Interessants projeccions a la fresca a la plaça Can Basté i al pati de la Seu del Districte de Nou Barris, que el cap de setmana acollirà els concerts de flamenc R(OLES).

Com de costum, en el moment d’escriure aquestes línies i preparar l’agenda setmanal ens toca estar molt pendents de les últimes novetats pel que fa a les mesures de prevenció contra la covid-19, i lamentablement us hem d’explicar que les activitats de “Vallbona està de festa” programades pel cap de setmana han quedat aplaçades a l’espera d’un moment més propici. Així mateix, us aconsellem que contacteu amb els organitzadors de la resta d’esdeveniments abans d’assistir-hi, per confirmar la seva celebració. Pel que fa al cicle “L’Estiu, al Pati!” tenim notícies un xic millors: els concerts de “R(OLES) Flamenc al pati!” de dissabte i diumenge tiren endavant amb totes les mesures de seguretat, tot i que les entrades per gaudir de les seves actuacions (Alba Carmona, Flamenco Queer i La Prenda Roja) ja estan exhaurides. Si us heu quedat sense, recordeu que podeu entrar a https://ajuntament.barcelona.cat/noubarris/ca/lestiu-al-pati i reservar gratuïtament pels espectacles dels dos propers caps de setmana.

El pati de la seu del Districte serà un dels espais protagonistes de la setmana, ja que a més dels concerts que acabem d’esmentar acollirà també, el dimecres a la nit, una projecció de curtmetratges dirigits per realitzadores d’arreu de l’estat, en el marc de la 29a Mostra Internacional Films de Dones de Barcelona. Un altre epicentre de l’acció cultural el trobem a la plaça Can Basté, on us espera un triplet d’activitats amb la mostra fotogràfica Xiringuito de divendres, una projecció de curtmetratges seleccionats pel programa La Cinemoteka el dimarts, i les projeccions dels alumnes dels tallers de fotografia del centre cívic el dijous.

Els propers set dies ens portaran també l’habitual allau d’activitats infantils pròpia d’aquests mesos, dues interessants xerrades de prevenció al Castell de Torre Baró (dissabte sobre els incendis i diumenge sobre els senglars), i una bona dosi d’esdeveniments pel veïnat amb els cicles estiuencs dels barris de Roquetes, Trinitat Nova i Verdun. I fent un cop d’ull als centres cívics, a més de les activitats a la fresca comentades més amunt a Can Basté, destaquem un parell d’espectacles teatrals: les lectures dramatitzades “De la palabra a la voz” de divendres al Centre Cívic Torre Llobeta i el sainet “La escuela de Don Silvestre” de dimarts a Can Verdaguer. Tot plegat, sumat a altres sorpreses que trobareu al PDF, dona com a resultat una nova setmana d’entreteniment per a tothom a Nou Barris. Que la gaudiu!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X