Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 16 al 22 d'abril?

· Quan? Del 16 al 22 d'abril de 2021

La d’aquesta setmana és una agenda típicament d’abril, amb les seves dosis de Sant Jordi, de Feria de Abril i de Primavera Republicana per celebrar el 90è aniversari de la Segona República. I és ben completa, tot i que no hi hem inclòs alguns esdeveniments que ja han esgotat les entrades, com ara les activitats del festival literari infantil Món Llibre que tindran lloc a la Biblioteca Nou Barris, o l’espectacle del Barcelona Districte Cultural “A la fresca” que animarà la plaça Can Basté. Sí que hi trobareu un bon grapat d’activitats amb places exhaurides però amb la possibilitat d’apuntar-vos a la llista d’espera: ja sabeu que l’esperança és l’últim que es perd!

I és que seria una llàstima, per exemple, que per no intentar-ho us perdéssiu el documental i l’obra de teatre dedicades a l’artista Ocaña que es podran veure aquest cap de setmana al Centre Cívic Zona Nord, també dins el cicle Barcelona Districte Cultural. I si no els podeu veure, sempre podreu visitar l’exposició dedicada també a aquest singular emblema de les Rambles, que hi serà fins al 28 d’abril. El cap de setmana ens oferirà també cites destacades amb la música flamenca (amb concert pel Dia Internacional del Poble Gitano a Roquetes i Feria Cov-bril a la Prosperitat), amb el circ, gràcies a la doble sessió de Combinat de Circ a l’Ateneu Popular Nou Barris, i amb la memòria històrica, a través del tradicional acte de la Taula Nou Barris per la República de diumenge a la plaça de la República i els seus voltants.

I la setmana vinent començarà, com és habitual, amb una bona dosi de xerrades de tota mena (prevenció per la Covid, qualitat de l’aire, salut bucondental, gestió del temps, alcoholisme…), però també hi trobarem un taller juvenil de rap a la Biblioteca les Roquetes o un nou servei  quinzenal d’assessorament per la inserció laboral al Casal de Barri Verdun. I com hem esmentat al principi, no hi faltaran les primeres activitats literàries per amenitzar l’espera fins a la festa de Sant Jordi: a l’agenda hi trobareu les programades fins dijous, però a la nostra web ja hi podeu consultar la notícia específica de Sant Jordi amb moltes més activitats. Perquè pugueu viure la festa del llibre i la rosa, la Feria de Abril o el que vosaltres vulgueu, però sempre a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X