Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 15 al 21 de setembre?

· Quan? Del 15 al 21 de setembre de 2023

La primera agenda setmanal del nou curs inclou la Festa Major de Verdun, les activitats del Park(ing) Day, swing, dibuix i fotografia a la plaça Can Basté i l'acte d'homenatge a Víctor Jara.

La depressió postvacacional campa per tot arreu, els nens i nenes ja han tornat a classe, les temperatures han començat (tímidament) a baixar… i ara arriba el senyal definitiu de que el curs 2023/2024 ja està en marxa: la primera agenda setmanal de Nou Barris d’aquesta temporada. Lluny de ser una tímida setmana de transició, els propers set dies ens ofereixen entreteniment a dojo i per a tots els gustos. Sobretot a Verdun, on ja ha començat la Festa Major del barri, una celebració que oferirà diversió per a grans i petits fins a la paella popular que diumenge hi posarà el punt i final.

Encapçalant l’agenda trobem el Park(ing) Day programat per divendres, una cita que anualment ens sorprèn “tunejant” places d’aparcament per convertir-les en espais plens d’activitat humana, i que aquest any compta amb dues ubicacions al districte, a Torre Baró i a la Via Júlia. A la tarda podreu assistir a l’estrena de curs del Centre Ton i Guida, que comptarà amb taller de zumba, activitats infantils i molta música, i també a la sessió de dibuix infantil de la plaça Can Basté, la doble presentació literària de Can Verdaguer o el taller inclusiu d’Ecstatic Dance que acollirà l’Ateneu Popular 9 Barris.

Swing, més swing i detectius

El dissabte començarà amb les habituals propostes de rutes guiades i tallers familiars dels equipaments mediambientals del districte, i a mig matí ens brindarà l’oportunitat de rendir homenatge al cantautor Víctor Jara, víctima de la dictadura xilena, en el 50è aniversari de la seva mort i en un acte que tindrà lloc al parc Josep Mª Serra i Martí de Canyelles. Els i les amants del swing tindran una doble oportunitat de lluir les seves habilitats, al migdia a la plaça Can Basté i a la tarda al Centre Cívic Torre Llobeta, i també a la tarda podreu gaudir del teatre de forma activa, ajudant a resoldre un crim amb l’espectacle que tindrà lloc a Can Verdaguer, o de forma passiva, gaudint de les històries d’amor creades per Boccaccio que es representaran al Casal de Barri Prosperitat.

A partir de dilluns serà un bon moment per visitar les nombroses noves exposicions que han arribat recentment als equipaments de Nou Barris, i també podreu viure les primeres activitats de La Titellada, amb presentació dimarts i taller de titelles dimecres. Ja dijous, arribarà al CIS Cotxeres la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, que culminarà amb una caminada pel barri, i per rematar el dia i l’agenda destaquem l’activitat Tast de Foto! que tindrà lloc a la plaça Can Basté i inclourà tallers, projeccions i exhibició de la flamant càmera fosca de Can Basté. Recordeu que les activitats de Nou Barris són quasi totes gratuïtes, no cal agafar un avió per arribar-hi i funcionen com a antídot postvacacional. Consumiu-les sense cap moderació!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X