Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 15 al 21 de juliol?

· Quan? Del 15 al 21 de juliol de 2022

Ompliu la cantimplora fins dalt d’aigua ben fresca, agafeu el vostre millor barret o gorra i prepareu-vos per sortir de casa, perquè la calor no és prou motiu com per perdre-us tot el que el districte us oferirà en els propers set dies. Especialment si sou amants de la música, ja que l’agenda setmanal ve carregada de concerts: dimecres hi haurà corrillo flamenc al Casal de Barri Prosperitat i dijous actuació del grup femení Sommeliers al jardí de Can Verdaguer, però els plats forts es concentren durant el cap de setmana. Divendres us espera el Xiringuito de la plaça Can Basté, un mercadet de publicacions fotogràfiques amenitzat amb sessions de dj, i l’actuació de DJ Metralleta Rumbera al Casal de Barri Prosperitat, però és que també podreu viure la primera de les dues jornades del festival de hardcore Can’t Keep Us Down, on les bandes més sorolloses de dins i fora de les nostres fronteres faran ressonar les parets de l’Ateneu Popular Nou Barris.

Ja dissabte, al tancament del Can’t Keep Us Down s’hi sumaran els concerts punk-rock del Generator Summer a la plaça Can Basté, i el cicle gratuït “L’Estiu, al Pati!” viurà el seu darrer cap de setmana amb uns convidats ja habituals: un any més, Say It Loud us oferirà dues vetllades, dissabte i diumenge, amb les bandes més refrescants i eclèctiques de la seva escuderia, a ritme de jazz, soul, salsa o reggae, i amb noms com Michelle David & The True-Tones, The Salsa Punk Orkestra o Alba Careta Group. Més enllà d’aquest engrescador panorama sonor, l’agenda ve també carregada de teatre, amb espectacles divendres al Centre Cívic Torre Llobeta, dissabte a l’Espai Jove Les Basses i dilluns a Can Verdaguer. Tampoc hi falta cinema, amb un bon nombre de propostes encapçalades per les de Pantalla Barcelona a la fresca: la nit de dimarts podreu gaudir de “Sis dies corrents” a la plaça Can Basté, i la de dijous, de “Libertad” a la plaça Verda de Ciutat Meridiana.

I tot això sense oblidar-nos de la Festa Major de Vallbona, en marxa fins diumenge amb activitats com una bicicletada familiar, la nit jove o les competicions de futbol 7, o de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, que organitza una ruta de reconnexió amb la natura el dimarts al matí i un taller per detectar els rastres animals al nostre entorn el dijous a la tarda. Tampoc falten a la seva cita setmanal les abundants activitats infantils pròpies d’aquesta època, ni els esdeveniments organitzats per les entitats als barris de Verdun (Verdum a la fresca) i les Roquetes (Operación Solete), i propostes curioses com el taller de cuina per aprendre a preparar onigiris que podreu realitzar dilluns al Casal de Barri Vallbona. A la part final, com sempre, hi trobareu el llistat d’exposicions visitables i, per si no us hi havíeu fixat, la convocatòria del proper Fòrum Fotogràfic Can Basté, que se celebrarà a la tardor. Si aquests dies heu de suar, que sigui fent coses, i si heu de fer coses, que siguin les de l’agenda setmanal de Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X