Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 15 al 21 de gener?

· Quan? Del 15 al 21 de gener de 2021

La covid-19 ens ha complicat la vida en tots els àmbits, i el de la cultura no n’és una excepció. Però després d’un any marcat per la incertesa, volem encarar amb optimisme el 2021, i per això us tornem a oferir la tradicional agenda setmanal amb les activitats que organitzen els diferents equipaments de Nou Barris. Uns equipaments que han sabut adaptar-se a les circumstàncies que imposa la pandèmia amb un esforç admirable, assegurant el compliment estricte de les mesures de prevenció en les activitats presencials i, quan aquest no resulta possible, adaptant els seus esdeveniments al format online.

En aquest context, us recomanem que us poseu en contacte amb l’organització de cada acte per confirmar-ne la celebració i, en cas que hi vulgueu assistir presencialment, per reservar la vostra plaça el més aviat millor, donada la necessitat de limitar els aforaments. I encara que vegeu l’avís de “places exhaurides” encapçalant la informació que us proporcionem, no desespereu: en molts casos podreu seguir les activitats còmodament des de casa, o bé apuntar-vos a la llista d’espera davant possibles baixes entre el públic assistent.

Aclarit tot això, ja podeu obrir el PDF i repassar tot el que us espera al districte en aquests propers set dies: hi destaquen el concert de Mia Fuentes (foto) a Can Verdaguer, l’estrena d’un nou cicle de cinema sobre maternitat a Can Basté, les passejades que ens proposen des de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, xerrades i conferències de tota mena i fins i tot una batalla de galls rapers retransmesa des de l’Espai Jove Les Basses, perquè la seguiu des del sofà de casa. A més, l’habitual secció d’exposicions, plena de mostres d’allò més interessants, i una invitació a formar part de la imminent 9a Mostra d’Art en Femení que organitzen des del Centre Cívic Torre Llobeta. Perquè la cultura no s’atura a Nou Barris.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X