Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 15 al 21 de febrer?

· Quan? Del 15 al 21 de febrer de 2019

Noves entregues dels cicles Cítric, Barcelona Districte Cultural i Música > BCN, en una agenda amb un únic acte de pagament.

Heu sentit algun cop allò de que les millors coses de la vida son gratis? Doncs podria ser una frase inspirada en l’agenda setmanal que us presentem avui, que conté més de 30 actes a Nou Barris, dels quals pràcticament tots son gratuïts. La única excepció, que presenta l’assequible preu de 8 euros, ens porta al segon capítol del Cítric d’aquest any. El cicle multidisciplinar de l’Ateneu Popular de Nou Barris ens oferirà demà dissabte l’espectacle teatral “Amor oscuro”, amb uns sonets de García Lorca que no van veure la llum fins al 1983 com a fil conductor. Però retrocedim a avui divendres, ja que la tarda-vespre ens ofereix cites tan interessants com una Kafeta Solidària que unirà divulgació i festa al Casal de Joves Guineueta, un col·loqui per anar fent boca pel Carnestoltes a la nova edició de Converses al Centre Cívic Torre Llobeta, o una bufonesca obra de teatre al Centre Ton i Guida. Ja a la nit, l’habitual menú de concerts ens porta a la Prosperitat, amb doble ració als seus casals de barri i de joves. El dissabte ens brindarà bones oportunitats de gaudir d’activitats en família, com la que organitzen al migdia els Gegants de Nou Barris a la plaça Can Basté, amb la seva geganta Eulàlia celebrant el seu sant en bona companyia, però també una nova trobada de dibuixants amb l’Urban Sketching al Mercat de la Mercè, i fins i tot l’estrena d’un nou cicle cinematogràfic a Can Basté: “Sororitat” ens ensenyarà durant quatre caps de setmana inspiradores mostres de solidaritat femenina, començant demà amb la projecció del premiat film “Mustang”.

Per diumenge al migdia, l’Ateneu Popular de Nou Barris proposa el primer Diumenge en Tribu d’aquest 2019. Unes trobades pensades per gaudir en família, en el sentit més ampli de la paraula, i que aquest cop comptaran amb un espectacle de titelles i el concert d’uns clàssics del districte, Monique Makon & The Soul Titoo’s. I per la setmana vinent, una mica de tot: dilluns la Mobile Week Barcelona passarà pel Parc Tecnològic amb una taula rodona sobre els canvis del món laboral en l’era tecnològica; dimarts el programa “In-forma’t” portarà al PIJ Nou Barris una xerrada orientativa per a alumnes que acaben l’ESO i els seus familiars; dimecres el Barcelona Districte Cultural ens convida a gaudir d’una pel·lícula d’animació per a públic familiar; i dijous el cicle Música > BCN traslladarà el públic del Centre Cívic Torre Llobeta fins a l’època del Renaixement a ritme de llaüt. Tot això, mentre el Casal de Joves Guineueta s’avança dos mesos a la resta d’entusiastes del flamenc amb la seva Feria d’Abric, amb activitats durant tota la setmana. Entreteniment per a tots els gustos, i sobretot per a totes les butxaques, del que obtindreu tota la informació clicant aquí sota. Que tingueu bona setmana!

Activitats del 15 al 21 de febrer

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X