Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 14 al 20 d'octubre?

· Quan? Del 14 al 20 d'octubre de 2022

Ens encanta tenir problemes a l’hora d’escollir les activitats de l’agenda setmanal que destaquem en aquestes línies, perquè això vol dir que n’hi ha moltes i de gran interès. I és el que passa els propers set dies, on començarem parlant d’un esdeveniment que, pel seu mig segle llarg de vida, s’ha guanyat aquest primer lloc: l’aplec sardanista de les Roquetes, que diumenge i com cada tardor omplirà el parc de la Guineueta amb la música de les quatre cobles convidades i de la Banda Simfònica de Roquetes, que amenitzarà l’hora del cafè. Serà el colofó a un cap de setmana que viurà els darrers dies de la festa major de Canyelles, amb les seves nits de concerts de bandes de tribut i moltes més activitats, i que començarà fort ja des de divendres, dia en què podreu gaudir d’una rua musical a ritme de swing que transitarà pels comerços del passeig Fabra i Puig, d’una vetllada de poesia escènica al Centre Cívic Torre Llobeta o d’una nit de hiphop a l’Ateneu Popular Nou Barris, on se celebrarà l’aniversari del col·lectiu Llobregat Block Party amb la visita de Jeru the Damaja, raper vingut des de Brooklyn.

El dissabte serà un dia encara més complet, ple de concerts que arrencaran ja al migdia, amb l’actuació de Marc Suárez a la plaça Francesc Layret inaugurant el cicle Sons de Ciutat, continuaran a la tarda, amb el cantautor Albert Casanova presentant el seu darrer treball al Centre Cívic Torre Llobeta, i arribaran fins a la nit amb una nova entrega del festival de talents locals Nova Fest al Casal de Barri Trinitat Nova. Tampoc hi faltaran les activitats infantils, com la tarda solidària amb l’entitat Pallapupas que es viurà a la plaça Ángel Pestaña, ni les festes organitzades per les entitats de barri, amb paellada popular a la Masia de la Guineueta i nova edició del veterà Dia de la Pinya a la plaça Roquetes, i fins i tot podreu viure l’espectacle de la lluita lliure amb l’actuació de Rage Wrestling a l’Espai Jove Les Basses. Per acabar-ho d’arrodonir, Barcelona Districte Cultural us oferirà dues noves cites gratuïtes amb el millor teatre, al migdia amb l’espectacle de carrer The Frame, que ja ha exhaurit les reserves, i a la tarda amb el teatre d’objectes de la cia. El Patio Teatro, al Centre Cívic Zona Nord.

L’oferta de Barcelona Districte Cultural no s’acaba aquí perquè, ja amb la vista posada en la setmana vinent, dimecres tindrà lloc la primera sessió del curs de les projeccions d’animació infantil Petit CineClub, de nou al Centre Cívic Zona Nord. I com sempre passa entre setmana, tindreu un munt de xerrades per escollir, des de dilluns, on l’OMIC organitza una sessió informativa destinada a la gent gran per aclarir conceptes bancaris i relacionats amb el món de les finances,  fins dijous, quan després de l’èxit del curs passat tornarà el cicle de conferències Argumenta BCN al Centre Cívic Torre Llobeta, amb una primera trobada dedicada a la construcció de la memòria de barri. Entremig, xerrades dedicades al món dels documentals musicals (dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta), al dol gestacional i neonatal (dimecres a l’espai VilaVeïna del Centre Cívic Torre Llobeta) i a la relació entre alimentació i càncer (dimecres a la Biblioteca Zona Nord). I amb el pop del grup Secundaria, que dijous omplirà de llum Can Verdaguer, acabem aquest extens però incomplet repàs als propers set dies. Si voleu el complet, només us cal clicar aquí sota!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X