Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 14 al 20 de maig?

· Quan? Del 14 al 20 de maig de 2021

"Celebrem la primavera a Nou Barris!" protagonitza el cap de setmana, i la Setmana de les Arts Escèniques a la Zona Nord els dies posteriors.

Compte amb l’agenda que us presentem avui, que assoleix unes 10 pàgines de llargària que feia temps que no vèiem: bona senyal sens dubte! Com us dèiem més amunt, l’estrella del cap de setmana serà el cicle d’activitats “Celebrem la primavera a Nou Barris!”, substitut de la tradicional Festa Major de Nou Barris adaptat a les prevencions que ens obliga a prendre l’encara present Covid-19. La resposta ciutadana ha estat tot un èxit, i a hores d’ara només queden seients disponibles pels concerts de la Banda Municipal de Barcelona (divendres) i de la Banda Simfònica de Roquetes (diumenge). A més, podreu passejar pel mercat artesanal instal·lat davant l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris, que no requereix d’inscripció prèvia.

I com quasi cada cap de setmana, no faltaran les propostes engrescadores de l’Ateneu Popular Nou Barris, aquest cop en forma de Lokal de Risc solidari amb les Xarxes de Suport del districte, divendres, i de jornada per celebrar els 15 anys de les publicacions de La Directa, dissabte. Entre els molts esdeveniments que trobareu al PDF programats per divendres i dissabte, destaquem també el vermut musical a ritme de soul i blues organitzat per El Generador a Can Basté, l’exhibició de balls breakdance i hip-hop que torna puntual a la seva cita periòdica amb l’Espai Jove Les Basses, la presentació d’un nou projecte contra el malbaratament alimentari al Casal de Barri Trinitat Nova i la Fira de Sant Ponç rematada amb concert final que han organitzat les entitats de Roquetes a la plaça Trobada.

La setmana vinent no decau el ritme i ens portarà també moltíssimes activitats, encapçalades per les de la Setmana de les Arts Escèniques a la Zona Nord, amb epicentre al Centre Cívic Zona Nord i que inclou una classe oberta de piano, actuacions de carrer de grups escolars o una trobada de joves bandes musicals. També tindrem un acte per celebrar el Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia amb recital poètic i xerrada, dilluns al Casal de Barri Prosperitat, un concert de mariachis dedicat a la gent gran, dimecres al pati de la Seu del Districte, o la presentació de la nova novel·la de l’escriptor Miqui Otero, dijous a l’exterior de la Biblioteca Nou Barris. Però són moltes més, i qui sap si més interessants pels vostres gustos, les propostes que trobareu al document que reposa sota aquestes línies, així que no perdeu ni un minut abans d’obrir-lo i apuntar-vos als esdeveniments que més us interessin. I com sempre, bona setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X