Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 14 al 20 de febrer?

· Quan? Del 14 al 20 de febrer de 2020

Molts esdeveniments reclamen el protagonisme a l’agenda setmanal que us presentem avui: intentarem repartir joc com bonament puguem. I començarem amb el santoral a la mà, perquè divendres és el dia de la festivitat de Sant Valentí, celebrada en actes com el concert de temàtica amorosa dels Seniors en Allegro a Can Verdaguer, i serà recent encara el 12 de febrer, dia de Santa Eulàlia. La patrona de Barcelona serà honrada a Can Basté, amb un taller familiar culinari el divendres i una tarda festiva amb la Colla Gegantera de Nou Barris el dissabte. Però centrem-nos de moment en el divendres, que ens permetrà gaudir de propostes tan diferents com un concert de castanyoles al Centre Ton i Guida, una xerrada i projecció a la Biblioteca Nou Barris amb el procés cap a la transsexualitat al punt de mira, un debat sobre la història de les associacions de veïns de la Zona Nord al Casal de Barri Torre Baró o un espectacle de monòlegs humorístics al Centre Cívic Torre Llobeta.

Però a Nou Barris “cap de setmana” s’escriu sempre amb C de “concerts”, i el divendres a la nit podreu vibrar amb els que organitzen els col·lectius Ojalà Estë Mi Bici al Casal de Joves Guineueta i El Generador a Can Basté, a més del concert de punk encapçalat per Vizio & Fornizio al Casal de Joves Prosperitat. Aquesta formació viurà un cap de setmana intens, ja que dissabte tocarà també a la presentació del nou disc de Progeria, al Casal de Joves Guineueta. També dissabte, Manel Joseph estrenarà el nou cicle de cançó intercultural “Trobem-nos” al Centre Cívic Torre Llobeta, Rockin Tenders amenitzaran la sobretaula a la calçotada del Casal de Barri Trinitat Nova i Red Rombo actuaran al Vermutsical del Casal de Barri Prosperitat, però la gran cita musical del cap de setmana serà el Minifestival de Música Independent, que complirà 25 anys de vitalitat fent el que millor sap fer: portar el millor pop nacional i internacional a l’Espai Jove Les Basses, amb bandes i solistes com The Orchids, Sarah Nixey o Emily Jane White.

Una última recomanació abans de canviar de setmana: “Rojo”, l’espectacle de la clown Mireia Miracle que dissabte a la tarda estrenarà un nou trimestre dels espectacles gratuïts del Barcelona Districte Cultural al Centre Cívic Zona Nord. I ara sí, saltem de línia al calendari i ens fixem en tres coses: la mostra formativa “Vine, tria i forma’t” per a joves que busquen ampliar aptituds laborals, dimecres al matí a l’Espai Jove Les Basses; aquella mateixa tarda, Barcelona Districte Cultural desembarcant de nou al teatre de la Zona Nord, aquest cop amb cinema infantil; i un dijous que ens portarà els primers símptomes carnavalescs, amb molts concursos de truites i un espectacle infantil a la Marquesina de Via Júlia. Acabem destacant la nova incorporació a l’apartat final de convocatòries: la del Concurs de Còmic de Nou Barris que organitza Can Verdaguer. Esperem que l’agenda setmanal us faci més senzill decidir on i quan passareu els millors moments dels propers set dies a Nou Barris!

Activitats del 14 al 20 de febrer

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X