Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 14 al 20 de desembre?

· Quan? Del 14 al 20 de desembre de 2018

El 25è Festival de Dansa de Nou Barris, nom propi en una agenda farcida d'activitats infantils

Ja som a mig desembre i tenim a tocar el Nadal, una paraula que veureu repetida molts cops en l’agenda setmanal que us presentem, acompanyant concerts, tallers, fires, tions, festes i moltes activitats per als més menuts i menudes. Però el llistat que us espera al final d’aquestes línies conté un munt d’esdeveniments d’allò més llaminers, ja siguin nadalencs o no. Per exemple, per aquesta mateixa tarda de divendres tenim el gran Ball de Nadal de la Gent Gran al poliesportiu de Virrei Amat i la festa “Ara ve Nadal” que organitza la Colla Gegantera de Nou Barris pels voltants de Can Basté, però també una edició interessantíssima del cicle Converses a Torre Llobeta, on es parlarà sobre la crisi dels refugiats amb membres de ProActiva Open Arms i Stop Mare Mortum, o la cloenda de les Jornades “Dones i Art” al Casal de Joves de Prosperitat, en aquest cas centrada en el paper femení dins el món de la música.

Demà dissabte serà un dia de protagonisme clarament infantil, amb fins a 10 actes pensats perquè gaudeixin els nens i nenes. Entre aquests, destaquem la festa de presentació del Cau de la Trini, amb tallers diversos i xocolatada, que tindrà lloc a la tarda al carrer Chafarinas. Però també serà el dia d’una efemèride ben lluïda, la 25a edició del Festival de Dansa de Nou Barris. Per celebrar com es mereix una xifra tan rodona, l’Associació Sociocultural La Indomable ha programat cinc formacions vingudes d’arreu del món, i us convida a acostar-vos al teatre del Centre Cívic Zona Nord i gaudir gratuïtament de danses colombianes (foto), polinèsies, hindús i senegaleses. A més, també els Jardins de Can Xiringoi estaran d’enhorabona, a l’acollir la Fira de Nadal que organitzen Eix Maragall i els comerciants de l’entorn Virrei-Borbó. Per diumenge ens esperen la clàssica ruta nadalenca per Collserola de l’Arxiu Històric i concerts ben propis d’aquestes dates, a càrrec dels infants de Vozes i la Coral Canticorum.

I a l’entrar a la nova setmana, seguirem amb l’abundància d’esdeveniments infantils, i s’hi afegiran també moltes activitats destinades a la gent gran, ja siguin tallers, concerts, sessions de cinema o xerrades. Destaquem també la intensa tarda de dimarts al Centre Cívic Torre Llobeta, on coincidiran la trobada per reflexionar sobre el futur de l’equipament un cop assolits els 35 anys de vida, amb una nova entrega del Documental del Mes, que aquest cop posarà el focus en la transformació d’un tradicional barri xinès. I no volem deixar de recomanar-vos que visiteu l’exposició “Mirades al verd”, que a partir de dimarts repassarà a la plaça Major de Nou Barris la història dels parcs i jardins de Barcelona i de la gent que els ha cuidat. Participeu de tot allò que vulgueu i celebreu que ja és Nadal, o quasi, a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X