Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 13 al 19 de maig?

· Quan? Del 13 al 19 de maig de 2022

A l’agenda que us presentem avui hi trobareu només començar un nou apartat. Millor dit, un apartat que feia gairebé tres anys que no hi incloíem i que ens fa molta il·lusió recuperar: el de les Festes Majors. I és que amb la de Porta ja en marxa i la de Nou Barris a punt de començar, preferim separar les seves nombroses activitats de la resta de l’agenda, i que hi pugueu accedir a través dels enllaços a les notícies amb les seves programacions completes. Que no us faci mandra aquest clic de més, perquè la Festa Major de Nou Barris arrenca dimarts, i en els seus tres primers dies ja ens ofereix esdeveniments com la jornada dels serveis d’emergència, el pregó a càrrec de Sándor Martín, el taller de circ amb l’Ateneu Popular Nou Barris o les actuacions al pati del Districte de Bollywood Dancing Ganesh, les orquestres de l’Escola de Música de Nou Barris o la pallassa Sara Pons. Pel que fa a la Festa Major de Porta, divendres el parc de Can Dragó acollirà, en el marc del Meridiana Rock, els concerts de grups tan destacats dins el panorama musical català com Búhos, Roba Estesa o La Fúmiga, i fins diumenge hi podreu gaudir d’havaneres, dues obres teatrals, àpats populars o més concerts amb el Porta Music Festival, entre moltes altres activitats.

A la resta de l’agenda, el cap de setmana ens reserva l’inici de la festa de Las Cruces de Mayo, que tindrà lloc al parc de la Guineueta fins al diumenge 22, mentre que el Centre Cívic Torre Llobeta acollirà recitals i concerts dins el festival Barcelona Poesia. Dissabte teniu un munt de visites guiades per escollir, on podreu conèixer a fons paratges com l’aqüeducte de Ciutat Meridiana, els barris de Verdun i la Prosperitat, Collserola i les seves plantes remeieres, el parc del Turó de la Peira o els horts comunitaris de la Trinitat Nova, a més de gaudir, en el marc de la Nit dels Museus, d’una caminada pel túnel que separa la Casa de l’Aigua de Trinitat Vella de la de Trinitat Nova.

L’Ateneu Popular Nou Barris ens ofereix un nou cap de setmana ple de concerts, amb l’aniversari del Sindicat de Llogateres dissabte i un vermut a ritme de jazz i swing el diumenge. I al Centre Cívic Zona Nord, dissabte a la tarda, l’obra de teatre musical “Tancats a cegues” donarà inici a les activitats de la Setmana de les Arts Escèniques a la Zona Nord. A partir de dilluns, al PDF hi trobareu actes tan interessants com la celebració del Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia (dimarts al Casal de Barri Verdun) o, ja dijous, una projecció a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta dins el festival DocsBarcelona i la cloenda de les conferències del cicle ArgumentaBCN al Centre Cívic Torre Llobeta, amb una sessió dedicada a les fake news. Tot plegat, moltes activitats per repassar, escollir i, sobretot, gaudir. Endavant i amb alegria, que ja quasi és Festa Major a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X