Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 12 d'agost al 15 de setembre?

· Quan? Del 12 al 18 d'agost de 2022

Sempre us repetim que les activitats mai s’aturen a Nou Barris… però les persones que les recopilem sí que necessitem vacances de tant en tant. L’agenda setmanal tornarà a les vostres pantalles d’aquí a un mes, però mentrestant s’acomiada amb una edició XXL que ens portarà fins a mitjans de setembre. Començant pel principi, a l’agost la tònica serà la de les darreres setmanes: els centres cívics Can Verdaguer i Torre Llobeta tenen les portes obertes perquè us hi resguardeu de les altes temperatures (tots dos són refugis climàtics municipals) i hi pugueu gaudir de les seves programacions: dos darrers concerts al jardí en el cas de l’equipament del barri de Porta, i unes quantes activitats infantils, espectacles per al públic adult i activitats al pati a la masia del carrer Santa Fe. A més, seguiran els cicles d’activitats Operación Solete i Viu l’agost al Verdun, i viurem un parell d’esdeveniments singulars que ens acostaran a les cultures boliviana, amb una festa folklòrica al parc de la Guineueta el diumenge 14, i hindú, amb la celebració del Dia de la Independència de l’Índia que el dilluns 15 estrenarà ubicació al pati de la Seu del Districte.

El setembre arrencarà amb l’skatepark de Via Favència acollint el Campionat de Catalunya d’Scooter: que aquest nom no us porti a error, no són riders de petites motos sinó de patinets a qui podreu veure el diumenge 4 fent trucs i acrobàcies, i amb la participació oberta a tothom. Del 5 al 9 de setembre tindrem una desena de tallers infantils per amenitzar les tardes de la primera setmana del curs a les biblioteques Nou Barris, Les Roquetes – R. Juncadella i Zona Nord, i la nit del divendres 9, el concert que El Generador organitzarà a Can Basté amb les actuacions d’Ava Adore i Toxifuzz obrirà un intens cap de setmana. I és que el dissabte 10 començarà amb un matí de sardinada al Mercat de la Guineueta dins el cicle gastronòmic Tasta’M, per continuar amb una tarda on coincidiran l’espectacle L’Onironauta al Centre Cívic Torre Llobeta, l’acte de commemoració de la Diada de Catalunya que cada any organitzen la Fundació ProCat i el Centre Cultural Els Propis al pati de la Seu del Districte, i les no menys tradicionals projeccions del setè art més caspós i sanguinolent que la gent de Cinema The Warrior oferirà a l’Espai Jove Les Basses.

Ja a la recta final d’aquesta llarga agenda, del dilluns 11 al dijous 14 hi trobem les habituals activitats infantils i per a la gent gran, algun taller culinari, la primera jornada del nou festival cinematogràfic Ícaro al Casal de Barri Prosperitat, i l’inici d’una nova festa major de barri, la de Verdun, que transcorrerà entre el 14 i el 17 de setembre, tot i que encara no en coneixem el programa. A més de tot això, al PDF hi trobareu els diferents tallers i rutes que organitzen el Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, ja en marxa des de finals d’agost, i un llistat d’exposicions visitables que, entre les que s’acomiadaran a l’agost i les que s’inauguraran al setembre, fa força goig. Esperem que pugueu gaudir d’aquesta part final de l’estiu i inici de curs al màxim, i que aquesta agenda setmanal tan mensual us hi ajudi!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X