Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 12 al 18 de novembre?

· Quan? Del 12 al 18 de novembre de 2021

Ja som aquí amb el recull de propostes per a les properes 168 hores (sí, són les que hi ha en set dies) a Nou Barris, que us permetran passar-ho bé, però en la majoria de casos també aprendre alguna cosa. A més, ja es nota la proximitat de la data del 25-N, que queda reflectida a l’agenda amb una bona quantitat d’esdeveniments on la temàtica feminista hi és ben present. Per exemple, el divendres hi haurà una xerrada sobre les manades sexuals a Can Basté, una nova edició de Converses sobre dones i humor al Centre Cívic Torre Llobeta, o una conferència del cicle sobre dones i filosofia a Can Verdaguer. Altres plats forts del dia seran el cinefòrum d’aires cavernícoles amb la projecció d'”En busca del fuego” al Casal de Barri Trinitat Nova, els concerts de Rumbesia a la Biblioteca Nou Barris i del trio Lab Sons al Centre Ton i Guida, i com no, una nova jornada del festival Flamenco de Barrio, que fins diumenge ens regalarà concerts, masterclasses i un espectacle infantil repartits per diferents equipaments del districte.

El dissabte serà un dia amb ritme, no només per les moltes activitats que s’hi viuran, si no també pels concerts que hi ha programats: a la plaça de les Basses de la Peira, els actes d’El Turó No s’Atura finalitzaran amb el concert de Salsa Punk Orchestra, on el punk és per l’origen de les cançons i la salsa, per la versió que en fa la banda. I a Can Basté hi podreu gaudir de les sonoritats jazz i folk de Lucía Fumero Trio, formació que presentarà l’àlbum Universo Normal dins del Barcelona Districte Cultural. A aquest mateix cicle d’espectacles gratuïts hi pertany també “Am I Bruce Lee”, l’espectacle de dansa, teatre i arts marcials que podreu veure al Centre Cívic Zona Nord. El dia també ens deixarà una taula rodona sobre el cinema LGTB+ a Can Verdaguer, mentre que abans de tot això, al matí, haureu pogut dur els vostres aparells espatllats a un nou taller Espai Repara de l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, o bé acostar-vos al parc de la Guineueta per una nova ballada de sardanes, aquest cop en dissabte.

Per diumenge quedarà una de les activitats estrella del cap de setmana, l’aniversari del Castell de Torre Baró, on podreu celebrar els set anys de la seva obertura com a equipament municipal amb una caminada mediambiental, sorteig de regals, activitats infantils i visites guiades. Saltem fins dimarts, ja que durant la seva tarda els més joves podran participar als jocs del Projecte Wet a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i els més grans podran assistir a l’espectacle de cabaret programat al pavelló de Virrei Amat. I fent un nou salt fins dijous, hi trobem l’inici de les II Jornades de Desenvolupament Econòmic a Nou Barris, que tindran lloc al Parc Tecnològic, i la segona sessió oberta al veïnat dins del procés participatiu dels solars del barri de Porta. A més, aquella mateixa tarda hi haurà un taller de reaprofitament tèxtil al Casal de Barri Vallbona, en el marc de la campanya Renova la teva Roba. El tradicional intercanvi de peces de vestir aquest any se celebra també al Casal de Barri Torre Baró i al Castell de Torre Baró, i en trobareu tota la informació a les pàgines finals. 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X