Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 12 al 18 de maig?

· Quan? Del 12 al 18 de maig de 2023

Viurem l'inici de la Festa Major de Nou Barris i el final de la de Porta, enmig d'activitats poètiques, videojocs a la Trinitat Nova i arts escèniques a la Zona Nord.

Al nostre districte tenim les festes majors de cada barri i, a més, la més major de les festes majors, la de Nou Barris, que ja està tan a prop que quasi la podem sentir. El que sí que podreu fer, abans de que comenci el proper dijous 18, és repassar-ne la programació amb detall, perquè la trobareu al principi de la nostra agenda setmanal juntament amb la Festa Major de Porta, que es prepara per viure la seva recta final aquest proper cap de setmana. Un cap de setmana que arrencarà, com sol ser habitual, divendres, i amb activitats la mar de llamineres. S’estrenarà el Nova Gaming a la Trinitat Nova, una trobada de tarda per acostar els videojocs a grans i petits, i el cicle Rap amb Valors del Centre Cívic Torre Llobeta s’aliarà amb el festival Barcelona Poesia per oferir un concert que fusionarà aquestes dues disciplines. Més cap al tard, l’Ateneu Popular Nou Barris celebrarà un nou Lokal de Risc amb números breus i esperit solidari, mentre que el Casal de Barri Prosperitat tirarà de talent local per oferir el concert ProspeCreativa.

Dissabte es posarà en marxa la festa de les Cruces de Mayo al parc de la Guineueta per seguir-hi fins al dia 21, i també iniciaran el seu recorregut, força més breu, els participants a la Bicicletada que organitzen la Casa de l’Aigua i altres entitats de la Trinitat Nova. Aquest mateix equipament es vestirà de gala unes hores més tard, ja que és un dels escollits per participar a La Nit dels Museus i acollir nombrosos visitants. I com que en un dissabte no hi pot faltar la música, us espera Espai de Swing al Centre Cívic Torre Llobeta, karaoke al Casal de Barri Prosperitat i concert organitzat pel col·lectiu Ojalà Estë mi Bici, client habitual de l’Ateneu Popular Nou Barris que en aquesta ocasió hi celebrarà el seu quinzè aniversari.

La setmana finalitzarà amb la celebració diumenge de la Cursa Popular de Nou Barris, i a partir de dilluns la Zona Nord viurà la seva Setmana de les Arts Escèniques, amb molta participació de les escoles dels seus barris. També dilluns, nova activitat del Barcelona Poesia, aquest cop amb una tarda de micro obert a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta. Completem aquest repàs amb dues xerrades al voltant del Dia contra la LGTBIfòbia, dimecres i djous al Casal de Barri Verdun, i una nova entrega del cicle de conferències Argumenta BCN, dijous al Centre Cívic Torre Llobeta, que explorarà la relació entre l’educació i la pau. Tanmateix, el PDF d’aquí sota té moltes més activitats a oferir-vos, així que fareu bé de mirar-lo de dalt a baix. Que gaudiu la setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X