Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 10 al 16 de novembre?

· Quan? Del 10 al 16 de novembre de 2023

Recta final del Flamenco de Barrio i nova edició de les Jornades de Salut Mental, en una setmana amb molta activitat a Can Basté, el Centre Cívic Torre Llobeta i l'Ateneu Popular 9 Barris

En una setmana hi ha temps per a la reflexió i per a la diversió, i de totes dues en trobareu a la nova agenda d’activitats a Nou Barris que us presentem. Comencem per la reflexió, que regnarà durant tot el divendres a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta dins les Jornades de Salut Mental d’AFEM Nou Barris, centrades aquest any en el tema del suïcidi i la conveniència o no de normalitzar-lo.

Mirant més cap a la diversió, al cap de setmana hi trobem els tres últims dies d’activitats del festival Flamenco de Barrio, repartides per diferents equipaments de la Guineueta, la Prosperitat, Roquetes i la Trinitat Nova. També dues tardes de bon teatre gratuït al Centre Cívic Zona Nord, divendres amb l’obra escollida dins la residència de creació Escena Nord 2023, i dissabte amb “El bon policia”, la comèdia de Santiago Rusiñol inclosa al Barcelona Districte Cultural que la setmana passada va esgotar les entrades a Can Basté. I no hi falta l’oferta de concerts com els que podreu veure dissabte al migdia, amb el duet Parlour Games a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i els sons llatins de New Sabrosura Band a la plaça Garrigó, en una nova cita amb els Sons de Ciutat.

Un no parar

Hi ha tres equipaments que viuran set dies especialment intensos. Al Centre Cívic Torre Llobeta la cosa va de riure, i anirem del vespre de monòlegs (divendres) i el cabaret (dissabte) que tancaran la Setmana de l’Humor, a la nova xerrada del cicle Argumenta BCN (dijous) que porta per títol, precisament, “Sempre ens quedarà l’humor”. A l’Ateneu Popular 9 Barris viuran 24 hores frenètiques amb una performance teatral de Carlota Grau dins el cicle EinESS dissabte al vespre, la cloenda del festival Flamenco de Barrio amb Miranda Fernández Trio diumenge al migdia, i un cabaret solidari amb el poble palestí aquella mateixa tarda, i encara els quedaran forces per al nou concert del col·lectiu Ojalà Estë mi Bici de dilluns. I a Can Basté ens proposen una ruta multidisciplinar que inclou nit de punk amb El Generador divendres, swing a la plaça dissabte al migdia, una nova proposta que hibrida cinefòrum i programa radiofònic dissabte a la tarda, i una xerrada per tornar al Turó de la Peira dels anys 50 el dimarts.

Tampoc volem deixar de destacar activitats com el taller per prevenir el ciberassetjament de dimarts a Can Verdaguer, la nova sessió de cinema infantil d’animació que Petit CineClub oferirà dimecres al Centre Cívic Zona Nord, o la xerrada que el centre Irídia organitza dimarts al Casal de Barri Prosperitat, que combinarà memòria històrica en clau de repressió franquista i de lluites veïnals. I que no us faci mandra arribar fins a la pàgina final, perquè allà hi debuta el concurs de fotografia Josep Anton Cordoncillo, convivint amb la informació del Concurs d’Aperitius de Nou Barris, la campanya Renova la teva roba i el programa de Patis Oberts. Tot això i molt, de debò que molt més, al següent PDF. A gaudir la setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X