Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 10 al 16 de gener?

· Quan? Del 10 al 16 de gener de 2020

Les festes de Nadal i el 2019 ja ens queden enrere, i si mirem endavant el que veiem és tot un 2020 per gaudir amb les festes i activitats que tindran lloc a Nou Barris. Amb tots els equipaments ja en marxa després de les vacances, l’arrencada de l’any és un moment ple d’estrenes, i un bon exemple en són les exposicions: en aquesta agenda en trobareu una desena de noves, dues de les quals s’inauguren avui divendres a la tarda, als centres cívics Torre Llobeta i Can Verdaguer. Una estona abans podreu gaudir d’un espectacle de màgia infantil al Casal de Barri Prosperitat, i ja a la nit, el jovent podrà posar a prova el seu “duende” amb el karaoke flamenc del Casal de Joves Guineueta.

Com de costum, el dissabte concentrarà la majoria de l’oferta lúdica, amb una mostra de jocs tradicionals gegants matinal a la plaça Can Basté, un divertit espectacle teatral basat en les experiències del propi públic al Centre Cívic Torre Llobeta, i dos concerts nocturns organitzats per ràdios locals al Centre Cívic Can Basté i el Casal de Joves Prosperitat. Però la proposta més curiosa del dia la trobem a l’Espai Jove Les Basses, amb una tarda dedicada al fenomen del K-pop o pop coreà (foto), plena de coreografies i ritmes que faran embogir els i les fans del gènere. Pel diumenge, les propostes musicals seran una mica més clàssiques i habituals a Nou Barris: una nova edició de Blues a la Casa de l’Aigua i les sardanes de la Cobla Sant Jordi al parc de la Guineueta per escollir on voleu passar el migdia.

I a partir de dilluns trobarem ja les biblioteques i els casals de gent gran del districte a ple rendiment amb les seves activitats, noves propostes com el nou espai de tertúlia mensual del Casal de Barri Verdun “Fem un cafè?” o els itineraris pel barri de Porta organitzats per l’Ateneu la Bòbila “Caminem juntes”, o un dijous on podreu escoltar xerrades sobre temes com l’arqueologia, la comunicació no verbal o la salut dental. Us recordem també que aquest cap de setmana i el proper teniu les últimes oportunitats per, si no ho heu fet ja, reservar la vostra entrada i acostar-vos a l’Ateneu Popular Nou Barris per contemplar “SOPA”, l’espectacle del Circ d’Hivern d’aquest any. Amb tots aquests esdeveniments i la resta que trobareu a l’agenda, l’entrada al nou any és com una catifa roja. Que el gaudim plegats!

Activitats del 10 al 16 de gener

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X