Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'11 al 17 d'octubre?

· Quan? De l'11 al 17 d'octubre de 2019

El recull de propostes que us ofereix Nou Barris pels propers set dies arriba condicionat per la festivitat de demà, un Dia de la Hispanitat que ens deixa una agenda per dissabte força pelada: només hi trobem la Cursa Eurofitness (no l’hem inclòs al PDF perquè les inscripcions ja estan tancades, però us hi podeu acostar per animar els i les atletes), els actes de les festes majors de Vilapicina i la Torre Llobeta i Canyelles, que continuaran fins diumenge, i la taula rodona de Can Basté, que ens convida a reflexionar críticament sobre els símbols de la hispanitat en un acte organitzat pel Grup d’Història de Nou Barris. Si retrocedim 24 hores, per avui divendres també tenim actes amb la història com a motor temàtic: una xerrada sobre els orígens de la Prosperitat al Casal de Barri i una passejada per la Guineueta i els seus voltants, totes dues a càrrec de l’Arxiu Històric Roquetes – Nou Barris, a més de la jornada inicial del II Congrés sobre les altres protagonistes de la Transició, que fins diumenge debatrà sobre les mobilitzacions socials i l’esquerra radical, a l’Ateneu Popular Nou Barris.

Sense moure’ns de divendres, repassem ara la seva oferta més lúdica, formada per una onírica obra de teatre familiar al Centre Cívic Zona Nord, un concert amb el cantautor Ivan Gas acompanyat de la coral Good Vibes al Centre Ton i Guida, i les festes dels casals de joves de Roquetes, organitzada pel seu buc d’assaig, i la Guineueta, amb una nova Nit de Gossada a base de reggaeton feminista. Saltem al diumenge i les seves dues cites destacades: la primera sessió a Nou Barris del cicle de cinema sobre medi ambient “Claqueta i acció”, amb el Castell de Torre Baró com a escenari i el malbaratament alimentari com a tema de fons, i la celebració a la plaça Major de Nou Barris del Brunch Solidari, una festa de nou hores de música electrònica la recaptació íntegra de la qual es destinarà a entitats benèfiques, com les associacions del districte Tronada i Ubuntu.

I a partir de dilluns transcorrerà la Setmana de Tallers Oberts al Teatre, ubicada al Centre Cívic Zona Nord, mentre que un dia més tard, dimarts, començaran a Can Basté tres matinals dedicades al cinema creat per persones amb discapacitat intel·lectual: es tracta de la tercera edició del Festival Cadi, organitzat des del Centre Ocupacional Can Carreras. També podreu gaudir d’activitats puntuals com la col·locació d’un piano de cua a disposició del veïnat de Torre Baró durant tot el dilluns, els actes per celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació Saludable que dimarts tindran lloc al Mercat de la Trinitat i al Casal de Barri Trinitat Nova, o les imprescindibles xerrades i tallers en diferents equipaments, que aquesta setmana abordaran temes tan diversos com la meditació, la criança conscient, les reaccions a una aturada cardíaca o la comunicació no verbal. Acabem recomanant-vos que li feu un cop d’ull al final de l’agenda, i en especial si sou amants de la fotografia, ja que hi trobareu la convocatòria d’un concurs que ja arriba als 30 anys de trajectòria. Un districte, tretze barris i desenes d’activitats a les que participar. Aquí les teniu!

Activitats de l’11 al 17 d’octubre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X