Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'11 al 17 de novembre?

· Quan? De l'11 al 17 de novembre de 2022

Espectacles de música i teatre del més alt nivell conviuen a l'agenda setmanal amb l'aniversari del Castell de Torre Baró i les darreres activitats de la Setmana de l'Humor i del cicle Flamenco de Barrio.

En primer lloc ens excusem per no poder-vos oferir l’agenda setmanal ara fa set dies, però us ho intentarem compensar amb aquesta nova entrega plena d’activitats llamineres. I és que aquest cap de setmana els escenaris treuran fum, començant per un divendres on el públic familiar podrà gaudir d’un cabaret de titelles al Centre Ton i Guida, i els qui busquin gresca a base de músiques urbanes en tindran un festí a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb la triple actuació de Chill Mafia, Carmen Xia i Machete en Boca. El dissabte no es queda enrere, amb dues propostes gratuïtes del cicle Barcelona Districte Cultural: l’adaptació teatral en clau hip-hop d’El lazarillo de Tormes “Lázaro” al Centre Cívic Zona Nord, i el concert “Divinas y encontradas”, que ja ha exhaurit reserves a Can Basté. L’Ateneu Popular Nou Barris també hi aporta el seu granet de sorra, amb l’espectacle de teatre documental “Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig”.

El cap de setmana viurà també l’aniversari del Castell de Torre Baró, que diumenge al matí celebrarà vuit anys d’obertura al públic amb activitats per a tota la família. I no ens podem oblidar de les darreres activitats de la Setmana de l’Humor del Centre Cívic Torre Llobeta, amb un col·loqui divendres i un monòleg dissabte, ni de les del cicle Flamenco de Barrio, amb actuacions i tallers que de divendres a diumenge es repartiran entre el Casal de Barri Prosperitat, l’Ateneu Popular Nou Barris i el Casal de Joves Prosperitat. A més, al llarg d’aquests set dies hi trobareu no poques activitats que ja anticipen l’arribada del 25-N (Dia per l’Eliminació de la Violència envers les Dones), un grapat de tallers i activitats tant infantils com per a la gent gran i, en l’apartat de xerrades, un dijous que us oferirà la segona jornada de les Trobades d’Economia de Nou Barris, dedicada al tema de l’ocupació, i també una nova entrega d’Argumenta BCN al Centre Cívic Torre Llobeta, on es reflexionarà al voltant d’un concepte tan poc prestigiós com és la ganduleria. Ara no sigueu ganduls i gandules vosaltres, i mireu-vos el PDF, que hi trobareu tot això i molt més. I bona setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X