Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'11 al 17 de febrer?

· Quan? De l'11 al 17 de febrer de 2022

Nou Barris és un districte ple d’amor on la gent s’estima durant tot l’any. És la conclusió a la que hem arribat després de veure que, per celebrar el Sant Valentí del proper dilluns, a l’agenda setmanal només hi trobem una calçotada dissabte al Casal de Barri Trinitat Nova i un concert dels Seniors en Allegro a Can Verdaguer que, això sí, ja té les reserves exhaurides. Però, debats romàntics a banda, els propers set dies al districte no us decebran. En especial si sou amants de la literatura, ja que viurem fins a tres presentacions de llibre: el que repassa la vida de l’anarquista Facerías passarà divendres per la Biblioteca les Roquetes – Rafa Juncadella i dimarts per la de Vilapicina i la Torre Llobeta, mentre que dijous serà la novel·la Baruc la protagonista a la Biblioteca Nou Barris. A més, el Casal de Barri Prosperitat ha preparat un doble esdeveniment anomenat Paraula, i que inclou el recital Trans*Poesia divendres i la presentació de l’editorial Malcriàs, també amb recital poètic a càrrec de Bio-lentos, que tindrà lloc dissabte.

No ens movem del cap de setmana, perquè divendres teniu importants temptacions musicals a Can Basté, amb el concert de ritmes latin i afro a càrrec de Chucho Díaz, i al Casal de Joves Guineueta, que tancarà la Fira d’Abric amb l’actuació de Los Pelos del Gato. Si us ve de gust veure una pel·li, ho podreu fer al Casal de Barri Trinitat Nova amb el clàssic western de John Ford “El sargento negro”, o bé esperar-vos al dissabte i anar a Can Basté a veure la més recent “La dona il·legal”, dins el cicle Pantalla Barcelona. Ja que hem anat a parar al dissabte, us explicarem que el dia començarà amb rutes mediambientals organitzades per la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (aquesta al voltant de les plantes comestibles) i el Castell de Torre Baró, i acabarà amb el primer Lokal de Risc de l’any: pels no iniciats, es tracta d’un cabaret de números breus organitzat per l’Ateneu Popular Nou Barris, on la taquilla inversa es destina, en aquest cas, al Centre Irídia.

El diumenge l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé celebrarà la diada del soci, on a més de sardanejar al matí al parc de la Guineueta, podreu gaudir del concert de tarda a Can Dragó. I a partir de dilluns, a més de la sessió de cinema infantil Petit CineClub de dimecres al Centre Cívic Zona Nord, tindreu moltes oportunitats per aprendre i descobrir amb tallers i xerrades. Per destacar-ne algunes, la xerrada dels Bombers de Barcelona per prevenir incendis a la llar (dilluns a la sala de plens del Districte, amb possibilitat de seguir-la des de casa), la sessió informativa prèvia a la marxa exploratòria de dones al barri de Verdun (dimarts al Casal de Barri Verdun), una activitat familiar de la campanya In-forma’t per ajudar el jovent a escollir estudis postobligatoris (dimecres al PIJ Nou Barris) o un taller que us ajudarà a descobrir rastres animals més a prop de casa del que us imagineu, dijous a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova. Bona setmana, i recordeu: feu les activitats de l’agenda setmanal de Nou Barris i no la guerra!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X