Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'1 al 7 de novembre?

· Quan? 1 de novembre de 2019

Després de les celebracions de la Castanyada, aquest novembre comença amb un pont que, com sol passar, provoca un descens de les activitats durant el cap de setmana. Però val la pena destacar el trofeu de futbol dedicat a l’històric líder burkinès Thomas Sankara, on divendres podreu seguir les evolucions de quatre seleccions africanes des de les grades del camp de la Montanyesa, i també el pícnic de llibres en família que organitza l’associació d’editorials infantils Àlbum Barcelona, i que dissabte al matí omplirà la part del Parc Central de Nou Barris propera a la Biblioteca de lectures, teatre i altres activitats a l’aire lliure. La Casa de l’Aigua de Trinitat Nova també s’ha proposat fer-nos aquests propers set dies més entretinguts: dissabte amb una visita teatralitzada a les seves instal·lacions, on el senyor Tresulls ens mostrarà com eren les coses fa 100 anys i com són ara, i dimecres amb una passejada pels barris de Verdum i la Guineueta tot reflexionant sobre la contaminació acústica.

I és que la setmana vinent sí que ens oferirà una extensa oferta d’activitats, destacant especialment la gran quantitat de tallers i sessions formatives de les que podreu gaudir. Dilluns tindrà lloc la primera de tres sessions dedicades a la gestió financera d’empreses i entitats a Nou Barris Activa, i també començarà un cicle de quatre sessions setmanals al Casal de Barri Trinitat Nova, en aquest cas dedicades a la cuina d’aprofitament centrada en ingredients puntuals. El dimarts començarà amb un taller matinal de reciclatge a l’AVV Prosperitat (avui dijous és l’últim dia d’inscripcions!), i la tarda serà intensa a l’Espai Jove Les Basses, amb dues sessions per a joves que busquen feina, una de les quals inaugurarà el cicle “Treballar a l’hivern”, que continua l’endemà a la Masia de la Guineueta.

Dimecres també serà el dia en què l’alumnat del CAC Rogelio Rivel es traslladarà fins a la Biblioteca Nou Barris per oferir el seu espectacle anual de Circ a la Biblioteca, i dijous serà el dia del ioga, amb trobada d’acroioga familiar a l’Institut Escola Antaviana, i taller d’introducció a aquesta disciplina a la Biblioteca Nou Barris. A tot això cal afegir-hi l’estrena de set noves exposicions, algunes amb presentacions tan interessants com la que dimarts oferiran a Can Verdaguer des de l’associació Lola no estás sola. Que tingueu un bon final d’octubre gaudint avui de la Castanyada, i un bon inici de novembre amb aquestes i moltes altres propostes que trobareu a l’agenda!

Activitats de l’1 al 7 de novembre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X