Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'1 al 7 de juliol?

· Quan? De l'1 al 7 de juliol de 2022

Les tardes de circ i màgia de "L'Estiu, al Pati!" i la Festa Major de Torre Baró sobresurten durant el cap de setmana, i a partir de dilluns comencen un munt d'activitats per a infants i joves.

La present agenda setmanal servirà per passar l’equador del 2022 i encarar-ne la segona meitat, que com ja era de preveure començarà ben calurosa. Però ja fa uns quants anys que a Nou Barris l’arribada del juliol implica també que al pati de la Seu del Districte hi comencen els espectacles gratuïts del cicle “L’Estiu, al Pati!”. Per començar, aquest cap de setmana us servirem les primeres racions, dissabte amb circ creat al districte de la mà del CAC Rogelio Rivel i el seu espectacle “ARA”, i diumenge amb la màgia participativa i hilarant de l’il·lusionista Isaac Jurado. I tot sense haver de pagar ni reservar res, només arribar amb una mica d’antelació per assegurar-vos un seient.

Aquests primers dies de juliol ens portaran també la Festa Major de Torre Baró, amb el Campillo de la Virgen bullint d’activitats esportives, gastronòmiques i culturals. I per arrodonir el cap de setmana, divendres tindreu espectacles familiars als casals de barri Prosperitat i Trinitat Nova, una tarda de monòlegs femenins al Centre Cívic Torre Llobeta i circ a l’Ateneu Popular Nou Barris, mentre que dissabte el Casal de Barri Trinitat Nova ha preparat tota una tarda-nit de mostra de tallers, concerts, una presentació literària, gastronomia i moltes més activitats.

Comencen els cicles d’estiu

L’arribada del dilluns també implicarà l’inici de nous cicles d’esdeveniments, molts d’ells pensats perquè el públic infantil i juvenil pugui farcir de diversió les seves vacances, com els tallers d’estiu de l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, el Pati Petit del Centre Cívic Torre Llobeta, les activitats 100% Estiu Adolescent o la iniciativa del Pla de Barris Zona Nord “Viu l’estiu al barri”. També es posen en marxa els programes creats per les entitats veïnals de Verdun (Verdum a la fresca) i les Roquetes (Operación Solete, que s’inaugura divendres).

I de la programació dels centres cívics per al públic general, en destaquem les dues sessions nocturnes i a la fresca del cicle Pantalla Barcelona (dimarts “Mediterráneo” a la plaça Can Basté i dijous “Chavalas” a la plaça Verda) i el concert d’Irene Zugaza de dijous a Can Verdaguer, inaugurant la temporada de Tardes al Jardí. Ja veieu que l’agenda setmanal no fa vacances i encara ens hem deixat una pila de continguts per comentar, així que no sigueu mandrosos i contempleu el PDF en tota la seva esplendor. I a gaudir la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X