Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'1 al 7 de febrer?

· Quan? De l'1 al 7 de febrer de 2019

Ens retrobem amb cites clàssiques com el festival Can't Keep Us Down, el cicle Barcelona Districte Cultural o la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord.

Anem per feina, que el febrer arriba carregadet i tenim molt a explicar-vos. I comencem pel principi, és a dir el cap de setmana, que ve marcat per tres esdeveniments musicals de caire molt divers: a l’Ateneu Popular de Nou Barris hi sonarà el millor hardcore de casa i de fora, gràcies a una nova edició del festival Can’t Keep Us Down i les seves dues nits de canya guitarrera, enguany amb un cartell paritari. Més relaxada és la nova proposta de Blues al Castell, que ara a l’hivern se celebra a l’interior i en format acústic, i que diumenge al migdia tindrà al cantautor togolès Kodjo Senyo com a mestre de cerimònies. I al Centre Cívic Zona Nord, demà la música es barrejarà amb el circ i el teatre amb l’espectacle “Be God Is”, de la companyia Espai Dual i amb la presència de l’actor Oriol Pla, que inaugurarà un nou trimestre d’espectacles d’alt nivell i gratuïts dins el cicle Barcelona Districte Cultural. És clar que per demà a la tarda teniu alternatives a cost zero que també pinten molt bé, com l’espectacle per a adults “Recuerdos de Ypakaraí” al Centre Cívic Torre Llobeta, o la trobada d’amants del hiphop “Rappers’ Bass 019” a l’Espai Jove Les Basses.

A partir de dilluns l’interès no decau en absolut al districte, i veurem com s’estrenen un grapat d’exposicions als diferents equipaments, i com la gent gran podrà gaudir de moltes activitats destinades a ella. En aquest sentit, cal destacar la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord, que durant cinc dies oferirà xerrades, activitat física, cinema i la presentació de l’activitat “Imatges, Records i Barris”, que arriba al Centre Cívic Zona Nord després del seu èxit a la Trinitat Nova. A més, a la Guineueta començarà també una nova edició de les trobades setmanals de l’Escola de Salut per a la Gent Gran. I tornant al públic general, se celebraran esdeveniment tan llaminers com la clàssica tarda de Circ a la Biblioteca Nou Barris, un concert amb quartet de corda dins el cicle “Música > BCN” del Centre Cívic Torre Llobeta, o l’estrena a Nou Barris de les activitats de la biennal “Ciutat i Ciència”, amb una jornada de portes obertes a l’hort urbà de Can Peguera. I és que en aquesta època, igual que de mica en mica els dies es tornen a allargar, la nostra agenda setmanal també tendeix a oferir-vos més i millors activitats. 

Activitats de l’1 al 7 de febrer

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X