Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Paladars, llestos, ja!

· Quan? Del 2 al 25 de novembre de 2023

Del 2 al 25 de novembre, tercera edició del concurs d’aperitius de Nou Barris.

La Forquilla, l’any passat, va sortir-se amb la seva. L’establiment va guanyar el concurs d’aperitius i aquest any repetirà la participació. Ho farà amb una galeta de peus de porc amb txangurro de gamba de Blanes. Com aquest, 24 establiments més opten als tres primers premis de la tercera edició del concurs d’aperitius organitzat pel Districte de Nou Barris. Si els voleu conèixer tots consulteu aquest mapa, en què trobareu la relació dels establiments, la seva proposta culinària i l’adreça.

Paladars a punt

Prepareu doncs els paladars, que tenim feina. Els dijous, divendres i dissabtes que van del 2 al 25 de novembre els podreu aprofitar per apropar-vos a qualsevol d’aquests 25 establiments i gaudir de l’aperitiu que us tenen preparat per només quatre euros, un preu que inclou, a més del menjar, la beguda (vi, aigua, vermut, cervesa o refresc).

Tingueu en compte que els establiments podran definir els horaris en què oferiran els aperitius aquests dies, però que, en qualsevol cas, la participació ha de ser d’un mínim de sis hores setmanals. A més, durant aquests dies, els establiments participants hauran d’exposar, en els horaris establerts, i tenir a disposició de la clientela, l’aperitiu del concurs.

Premi per votació popular

El jurat del concurs està integrat per tres persones professionals relacionades amb el sector de la restauració. Durant el mes de novembre visitaran els establiments participants en el concurs i tastaran els aperitius per valorar-los. A l’hora de decidir-se, tindran en compte els aspectes següents: valoració general de l’aperitiu, creativitat i innovació, utilització de productes de temporada i/o de proximitat, presentació, gust, compliment de les bases, atenció i actitud. D’entre els 25 establiments participants es triaran vuit finalistes; i entre aquests, els tres guanyadors.

Hi haurà, també, un premi per decisió popular. Tots els qui tasteu algun dels aperitius (o tots) podreu votar en línia. L’establiment que en surti vencedor rebrà un esment especial a l’establiment amb l’aperitiu “Més popular”.

L’acte de lliurament de premis serà un dia de la setmana del 27 de novembre a l’1 de desembre (la data encara s’ha de concretar) a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 1). I un altre aspecte important a tenir en compte: la setmana del 14 al 16 de desembre, els vuit establiments finalistes tornaran a oferir al públic l’aperitiu presentat amb beguda al mateix preu.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X