Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Mercat de Mercats 2018

· On? Av. de la Catedral
· Quan? Del 19 al 21 d'octubre de 2018
· Dies? Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 12:00h a 21:00h

Mercat de Mercats es espera a la 9a edició de la fira, del 19 al 21 d'octubre a l’Avinguda de la Catedral.

Entre els dies 19 i 21 d’octubre l’Avinguda de la Catedral s’omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la 9a fira Mercat de Mercats. Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i de proximitat.

Les novetats d’enguany aposten per donar a conèixer tot allò que el món de la gastronomia i el comerç pot fer per al medi ambient. A més, per primera vegada a Mercat de Mercats, comptarem amb la presència dels mercats no alimentaris de la ciutat: el Mercat dels Encants - Fira de Bellcaire, els Encants de Sant Antoni i el Dominical de Sant Antoni.

Com sempre, gaudirem d'una zona de degustació on paradistes i restauradors ens prepararan les millors tapes que ens puguem imaginar. També com cada any, diferents comerciants provinents dels mercats de la ciutat traslladaran les seves parades a la fira perquè en coneguem els seus productes.

Pel que fa l’horari, obrint portes divendres a les 12h, i dissabte i diumenge a les 11h,  la fira funcionarà fins les 21:30h divendres, fins les 22h dissabte i fins les 21h diumenge per tal de permetre que els visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.

A més de les activitats gastronòmiques hi haurà també temps per a les activitats lúdiques i, també com a novetat d'enguany, s'hi trobarà una zona infantil.

Més Informació

Carregant...
x
X