Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Maig i juny a Nou Barris!

· Quan? Del 2 de maig al 30 de juny de 2019

El maig, ja ho sabeu, és temps de festa major, la Festa Major de Nou Barris. Dies perfectes per gaudir amb els nostres veïns i veïnes de moments farcits d’activitats per a tots els públics. Hi trobareu els ja habituals jocs tradicionals, el mercat modernista, la trobada de gegants, el correfoc o la jornada castellera, que conviuran amb esdeveniments més nous com el Meridiana Rock, el concert organitzat per la Plataforma per la Llengua que es va estrenar l’any passat i que enguany se celebrarà a Can Dragó.

La del districte és, en certa manera, el punt de partida de la resta de festes majors, 13 en total, que ompliran també de joia i alegria els diferents barris. El mes de juny, amb 7, és de llarg el que més en concentrarà.

El maig és, també, el mes de les Cruces de Mayo, puntuals a la seva cita. Esdeveniment andalús per antonomàsia, ja fa temps va traspassar fronteres i aplega gent d’arreu per gaudir de música, balls, gastronomia i tot el que sigui l’esclat de la primavera en la millor de les versions.

Aquests propers mesos veuran també passar el final del Festival Cítric, amb l’espectacle Sarab, de l’escola de circ de Palestina, que a través de set artistes, un trapezi oscil·lant, un pal xinès i una maleta, mostrarà la situació compartida dels refugiats del món: desesperada, emboscada, esperançadora.

I, per descomptat, haurem de prestar molta atenció a la celebració dels 100 anys de la Casa de l’Aigua i a l’inici, el darrer cap de setmana de juny, del festival L’Estiu, al Pati!, que va camí de convertir-se en el gran referent musical de l’estiu a Nou Barris, i en un dels festivals estiuencs més potents de Barcelona. Amb ell, tornarem a gaudir del festival de flamenc R(oles), assaborirem els concerts del cicle Say it loud de música negra i del Festival de Blues de Barcelona. També ens acompanyarà l’Orquestra Simfònica de Sidney, i, finalment, tindrem lloc per a l’espectacle familiar Xiula i els de Karamba i la Hot & Brass Band, sense oblidar el Cabaret de Circ de l’últim cap de setmana.

Aquí ho trobareu tot. Que en gaudiu!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X