Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Liceu a la fresca

· On? Plaça Major de Nou Barris.
· Quan? 16 de juny de 2018
· Dies? Dissabte
· Hora? 22:00h

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s'estava representant en el propi Teatre.

La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata. En aquest projecte es van afegir uns quants municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l´òpera a les seves poblacions. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera als seus municipis i fent gaudir de l´òpera a cada cop més públic.

En l’edició del 2018, que tindrà lloc el dia 16 de juny a les 22h, l’òpera escollida és Manon Lescaut de Puccini.

L'event se celebrarà a la Seu del Districte de Nou Barris, a la Plaça Major de Nou Barris, amb invitació, que es podrà recollir als comerços adherits a l’Eix Comercial de Nou Barris i a l’Eix Comercial Maragall.

Carregant...
x
X