Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Les activitats i tallers de juliol i agost a Nou Barris

· Quan? De l'1 de juliol al 31 d'agost de 2019

Juliol i agost són mesos en els quals des de sempre tot baixa d’intensitat. Les vacances d’estiu i el fet que molta gent marxi, ni que sigui uns dies, redueix l’activitat a molts espais del districte. Però reduir no vol dir pas que no n’hi hagi. Ben al contrari, a la Zona Nord i a Roquetes, per posar un parell dels exemples de més èxit, hi ha una programació ben generosa perquè aquests mesos no se’ns posin costa amunt si hem de romandre a ciutat.

A més, al nostre districte podem presumir de tenir un dels festivals d’estiu de més qualitat, i gratuït! Parlem naturalment de L’Estiu, al Pati!, que arriba ja a la tercera edició i que s’estendrà des de finals de juny i al llarg del juliol.

No serà aquest, però, l’únic espai on podrem gaudir de bona música. El consolidat cicle “Música als Parcs” ens durà quatre actuacions al Parc Central i una a la Casa de l’Aigua. I tindrem també els recitals a Can Verdaguer i el Cicle de Músics per la Mediterrània, que a Vilapicina i la Torre Llobeta ens durà actuacions que serviran per posar en valor la cultura comuna i que també serviran per denunciar la situació actual, amb milers de persones que moren a les seves aigües a la recerca d’un futur millor.

Ah! I recordeu també que Nou Barris, i per extensió Barcelona, disposa d’un nou Ateneu de Fabricació ubicat al Parc Tecnològic on ja han començat a programar-se activitats pensades expressament per al gaudi de les famílies, que permetin adquirir coneixement d’una manera lúdica i divertida en qüestions com la fabricació digital.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X