Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Les activitats de gener i febrer a Nou Barris

· Quan? Del 3 de gener al 29 de febrer de 2020

“Any nou, vida nova”, diuen. Bé, a Nou Barris, podem dir, “any nou, activitats noves, i d’altres que no fallen mai”. Entre aquestes darreres, al llarg de gener i febrer hi trobareu, com no, el Carnestoltes. Moment, doncs, de deixar-se anar ni que sigui una mica, de disfressar-se, de ballar, en definitiva, de passar-ho bé. Ja sabeu, un munt de rues i celebracions us esperen, enguany, a finals de febrer. Tampoc no falla, i ja van 32 edicions, el concurs literari de Vilapicina i la Torre Llobeta. El certamen de les lletres més important de Nou Barris, que ha transcendit ja les nostres fronteres, us espera amb impaciència. Teniu temps fins al 14 de març per presentar els originals.

Tampoc no falla el Minifestival de Música Independent de Barcelona. Aquest any, a més, celebrant un aniversari ben especial, perquè arriba ja a la 25ª edició. Com cada any, aquí hi trobareu formacions que altres festivals no s’atreveixen a portar, artistes injustament oblidats, o grups de tot el món per descobrir, sense oblidar també la tasca de dinamització de l’escena local.

Però els dos primers mesos del 2020 ens deixen també altres esdeveniments ben significatius. La inauguració a mitjans de gener de les places d’Humberto Rivas i de Can Basté, l’exposició sobre la fàbrica de la Harry Walker que trobareu a La Model i que al març aterrarà a la Via Júlia, el 26è Festival de Dansa de la Zona Nord i, també, l’arribada del llibre Seguint les petjades: Can Peguera, el Turó de la Peira, Vilapicina i la Torre Llobeta, de la col·lecció de llibres editats per l’Ajuntament “Quaderns de viatge”, i que té per objectiu recuperar els barris de la nostra ciutat presentant-los d’una forma diferent, a partir del traçat més personal d’il·lustradors rellevants.

Aquí ho trobareu tot. Com sempre, ben variat i del gust de tothom. Esperem que en gaudiu i que comenceu l’any passant-ho bé gràcies a l’oferta cultural del districte.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X