Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

L’edició d’estiu del festival Say it Loud, a L’Estiu, al Pati!

· Quan? Del 6 al 7 de juliol de 2019

El festival Say it Loud és un cicle de música i cultura afroamericana que se celebra durant l’octubre a diversos equipaments públics de la ciutat. Enguany, L’Estiu, al Pati! ofereix una summer edition amb la mateixa filosofia i qualitat de propostes musicals.

En concret, trobareu sis actuacions plenes de música intergeneracional d’orígens i gèneres ben diversos, sense perdre l’essència del projecte: aposta decidida per l’economia social, transparència en la gestió, vincle amb el territori, accessibilitat de les propostes i condicions laborals dignes, tot entenent la cultura com un fet intrínsec a totes les persones i les comunitats.

Entrant en matèria, el dissabte 6 de juliol podreu gaudir dels Jamaikids, un espectacle musical per a tota la família on petits i grans agafaran una màquina del temps per viatjar a través de la història jamaicana. Més tard actuarà La Gozadera, formació que s’ha convertit en la banda de referència de la comunitat amant de la salsa a Barcelona. I ja ben entrada la nit, serà el torn d’Alma Afrobeat Feat Marga Mbande, banda formada per nou persones procedents de diferents àmbits musicals i socioculturals que en aquesta ocasió venen acompanyats de la cantant Marga Mbande.

I el diumenge 7 de juliol us espera Lali Begood i un espectacle que desborda energia i humor, amb onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cúmbia i la música balcànica. Després vindran les set dones que integren el projecte Karamba i les seves cançons plenes de contingut per despertar la consciència de l’espectador i que fusionen el cha-cha, el bogaloo, la timba i la salsa amb el rap i el hip hop. La nit acabarà amb la Hot & Brass Band, la més popular de New Orleans que ens aproparà la seva combinació explosiva de vents i barreja de música tradicional de brass band i second line amb funk, jazz i hip hop.

I recordeu, la informació més completa sobre aquests espectacles i els que encara han de venir, la trobareu al web https://ajuntament.barcelona.cat/noubarris/ca/lestiu-al-pati

Que en gaudiu!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X