Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Jornada sobre el malbaratament alimentari a càrrec de la UPC

· Quan? 11 de febrer de 2021
· Hora? 16:00h

Amb el 2021 s’ha iniciat la càtedra UPC-Mercabarna per la lluita contra el malbaratament alimentari. Durant tres anys, a través de la càtedra es duran a terme diferents accions per quantificar i identificar les causes del malbaratament i contribuir a reduir-lo mitjançant solucions tecnològiques i de sensibilització. el malbaratament en els esglaons majorista i detallista de la distribució alimentària.

En aquest context, el proper dijous 11 de febrer a les 16 hores se celebra el segon cicle de #UPCDiàlegs Agroalimentaris. L’objectiu de la jornada és visibilitzar solucions davant del malbaratament i oferir-ne un diàleg amb una visió àmplia i fonamentada. Es tractarà d’un acte virtual que pretén respondre a preguntes com: quina és la situació actual de la lluita contra el malbaratament alimentari? Existeix una normativa sobre el tema? Cap on va la investigació sobre el malbaratament? Quines són les experiències més interessants relacionades amb el malbaratament alimentari?

Per la seva banda, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ha participat en la jornada amb una entrevista a la paradista Sílvia Manzano, del Mercat de Lesseps, que explica la seva experiència al mercat i trucs i consells per reduir el malbaratament alimentari, tant a nivell global com individual.

Les persones interessades en assistir-hi es poden inscriure a través d’aquest enllaç. L’acte es retransmetrà en directe des del canal Info Agrotech de la UPC.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X