Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Galícia, protagonista a Nou Barris amb una nova edició de San Froilán

· Quan? Del 29 de setembre a l'1 d'octubre de 2023

Música, tradicions i gastronomia us hi esperen entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre.

Un any més, Nou Barris es vesteix de Galícia per acollir la festa de San Froilán, una de les celebracions més reeixides del districte que ens permet gaudir de les tradicions i la gastronomia de la regió.

La celebració es farà a la plaça Major de Nou Barris i començarà el 29 de setembre a les 19 hores, com és habitual, amb Radio Taxi. A les 21.30 hores tindrà lloc la hissada de la bandera gallega i posteriorment començarà la revetlla amb La Oca Band i el grup A Txaringa.

El dissabte 30 arrencarà amb jocs infantils i actuacions diverses i vermut. A la tarda, podrem gaudir de l’actuació de la Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris i de la Xuntanza de Catalunya amb les entitats AC Agarimos de Badalona, ACG Rosalía de Castro i A Casa Galega de l’Hospitalet. El dia clourà amb la presentació de la festa, una nova actuació de La Oca Band i l’orquestra Tango.

Finalment, l’1 d’octubre serà el dia reservat per la missa en honor a San Froilán i la processó. Al migdia, nou vermut i a la tarda repeteix l’actuació d’entitats gallegues i catalanes. La festa acabarà amb la darrera actuació de l’orquestra Tango.

Trobareu aquí la programació completa.

La gastronomia, molt present

A banda dels actes tradicionals i musicals, San Froilán es caracteritza també per oferir una extensa oferta gastronòmica gallega. Els qui us hi apropeu podreu adquirir el tradicional lacón, xoriços, empanades, pa gallec o dolços com la tarta de Santiago. Tot plegat dut directament des de Galícia. A més, podreu tastar els imprescindibles de la cuina gallega, com el pulpo a feira, un clàssic que no pot faltar a cap festa gallega.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X