Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els mercats se sumen a la campanya "Posa't la Gorra!"

· Quan? 5 de novembre de 2022

Vint mercats de la ciutat vendran gorres aquest dissabte 5 de novembre a través dels voluntaris d'AFANOC.

Dissabte 5 de novembre, de 10 a 14 h, voluntaris de l’Associació de Nens i Nenes amb Càncer (AFANOC) vendran gorres  als mercats de la ciutat amb motiu de la campanya d’aquest any del “Posa’t la Gorra!”.

Els mercats que hi participen són: Sant Antoni, Santa Caterina, Sant Andreu, La Mercè, Concepció, Montserrat, Sants, Trinitat, Les Corts, Llibertat, Lesseps, Carmel, Horta, La Marina, Vall Hebron, Guineueta, Poble Nou, Meridiana, Felip II, Canyelles Provençals.

Diumenge 13 de novembre, de 10 a 14h, arriba al Poble Espanyol la festa del “Posa’t la Gorra!”. Per accedir-hi és imprescindible tenir la nova gorra que es vendrà per 8 €. Aquest any, la festa s’avança un mes amb relació a altres anys per ubicar-se en un espai tan emblemàtic com el Poble Espanyol.

Per dinamitzar l’escenari es comptarà amb l’actor i humorista Peyu, amb actuacions en directe dels grups infantils Ambauka i Lali Begood, i amb la participació exclusiva d’algunes de les veus més eufòriques del panorama català. A més de l’actuació del grup Beta de Super 3.  El moment més important de la festa esdevindrà amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d’AFANOC i els representants institucionals. I com a novetat, enguany es farà una cursa d’orientació per a totes les edats que vorejarà el perímetre del recinte del Poble Espanyol.

Aquest any l’artífex català Xevi Gallego s’ha encarregat de dissenyar la gorra amb una estètica i un traç característics. Un artista que ha fet dels monstres una font d’inspiració. Gallego explica que “els meus monstres són ferotges, però sobretot són simpàtics i curiosos”. I és que, acceptant allò que ens espanta, s’aprèn a treure i treballar la mateixa fortalesa.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X