Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El seguici dels Reis d’Orient acampa un any més a Nou Barris!

· Quan? Del 2 al 5 de gener de 2024

  • El Campament Reial s’instal·larà el 2, 3 i 4 de gener al Pati de la Seu del Districte.

Que com a Nou Barris, enlloc, ho tenen molt clar els membres de la comitiva que acompanya els Reis d’Orient. Per quart any consecutiu, el seguici descansarà al Pati de la Seu del Districte en el ja clàssic Campament Reial a l’Oasi de Nou Barris, a l’espera de l’arribada de Ses Majestats. I, també com cada any, la seva generositat farà que ens permetin de visitar-los durant aquests dies d’espera. Serà el 2, 3 i 4 de gener, de les 17 a les 21 hores.

Totes les persones que s’hi vulguin apropar tindran l’oportunitat de conèixer els diferents personatges litúrgics: l’estel, els astròlegs, les fades de la son, el carter reial, els fabricants de joguines, els vigilants de la clau màgica, caramelers, cosidores, la cuina reial, els xumeters, la carbonera, els patges reials i la resta d’acompanyants. Tots plegats desenvolupen un paper clau en la nit més màgica de l’any.

Enguany, a més, introduïm un parell de novetats. D’una banda, la carpa única que acollirà els tres patges reials. I de l’altra, les accions teatrals a la plaça Major de Nou Barris que dinamitzaran i faran més amables les cues per entrar al campament.

I un últim aspecte important: el 4 de gener, a les 17 hores, hi haurà QR amb audiodescripció, visita tàctil, visita guiada en LSC, recorregut accessible per a persones amb mobilitat reduïda, i visita adaptada per a infants amb autisme (hora tranquil·la).

Organitzen el Campament Reial a l’Oasi de Nou Barris: Districte de Nou Barris, A.E. ASOGYM, AFA Timbaler del Bruc, AMPA C.E.B. Luz Casanova, AMPA Cor de Maria Sabastida, AMPA Fedac Amilcar, AFA Jesús Maria Claudina Thevenet, MPA Escala Dei, Associació Porta Cultural, Ass. Comerciants Mercat de la Mercé, AVV Roquetes, AVV Turó de la Peira (Vocalia de Joves), Banda Simfònica de Roquetes, CC. Garcia Lorca, CC Manuel de Falla, Escola Agora, Grup de Foc Nou Barris, Hdad. Los Romeros, SESE Secció Esportiva Santa Eulàlia, Societat coral l’Ideal d’en Clavé, cia. Soul Empire, AVV Trinitat Nova, La Masia de la Guineueta,  AVV Tots Som la Trinitat Nova, AS Creu del Sud, La Puça Espectacles.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X